İstanbul, Ankara ve İzmir Mimarlık Ofisi. Yasmina

Yapıların, binaların veya peyzaj çalışmalarının en iyi şekilde sonuç alabilmesi açısından kilit nokta mimarlıktır. Bu bağlamda alanında profesyonel bir şekilde faaliyet gösteren mimarlık ofisi Yasmina karşımıza çıkmaktadır. İstanbul genelinde şimdiye kadar birçok başarılı projeye imzasını atmış olan Yasmina mimarlık ofisi, oldukça başarılı şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Sağlamış olduğu hizmet alanlarıyla da profesyonelliğini her kategoride kanıtlamaktadır.

Yasmina Mimarlık ofisi iç mimar Çiğdem Yalçın tarafından oluşturulmuştur. Uzun süredir bu alanda başarıyla hizmet veren ofiste oldukça önemli çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda Yasmina İç Mimarlık Ofisi bünyesinde yer alan ekipler de en profesyonel ve titiz şekilde hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Yasmina Mimarlık Ofisi Hizmet Alanları

Yasmina İç Mimarlık ofisi kapsamında sunulan hizmet alanları geniş bir skalaya yayılmaktadır. Bu bağlamda mimarlık ofisi bünyesinde alabileceğiniz geniş bir hizmet çerçevesi bulunmaktadır. Belirtmeliyiz ki Yasmina İç Mimarlık geleceğinizi baştan tasarlıyoruz mottosu ile hareket etmektedir. Bu kapsamda da müşterilerine en kaliteli projeler ve çalışmalarla gelmektedirler.

Aşağıda sizlere maddeler halinde Yasmina Mimarlık Ofisi bünyesinde alabileceğiniz hizmetleri ve projeleri sıraladık. Belirttiğimiz hizmetlerden faydalanmak için Yasmina İç Mimarlık ofisi web adresine erişim sağlayabilir ve çalışanlarla direkt olarak irtibata geçebilirsiniz.

  • Mimari tasarım projeleri
  • Profesyonel danışmanlık
  • Proje uygulama ve yönetimi
  • Peyzaj çalışmaları

Mimari Tasarım Hizmetleri

Bir mekanın iç tasarımı ve mimarisi oldukça önem verilmesi gereken noktalarda biridir. Bu süreçte mimari tasarım alanında hizmet veren Yasmina İç Mimarlık ofisi ince detaylar ve kapsamlı bir bakış açısıyla talep edilen mimari tasarımı sonuçlandırmaktadır. Hem dekorasyon açısından hem de estetik bir görünüm bakımından tüm gerekli detayları karşılamaktadır. Mimari tasarım hizmetleri kapsamında değerlendirebileceğiniz hizmetleri sizlere aşağıda sıraladık.

  • Mimari ve İç mimari 2 boyutlu veya 3 boyutlu konsept proje tasarımları
  • Mimari ve iç mimari konsept geliştirme çalışmaları
  • 3D canlandırma görsel çalışmalar
  • 3d görsel sunum ve katalog çalışması
  • 2d tasarım ve renkli kat planlaması
  • Mobilya tasarımı
  • İç mimari dekorasyon proje çalışmaları
  • Uygulama ve imalat projeleri
  • Konseptli tasarımlar
  • Genel projelerin koordinasyonu ve yönetimi

Belirttiklerimiz dışında ayrıca mobilya, endüstriyel ve dekoratif ürün konsept tasarımı da ofis kapsamında sunulmaktadır.

Proje Uygulama İşlemleri

Tasarımı gerçekleştirilmiş olan proje veya planlarınıza en doğru sonuçları sunmak ve anahtar teslimi yapmak için de Yasmina öne çıkan isimlerdendir. Yasmina İç Mimarlık Ofisi, proje uygulama konusunda da en donanımlı biçimde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu bağlamda her alanda uygulama ve çalışma gerçekleştirebilecek ekipleriyle profesyonel sonuçlar sunmaktadır.

Çeşitli mimari projeler, iç mimari projeler veya anahtar teslim projelerini uygulamaya ve hayata geçirmektedirler. Bununla birlikte Uygulama kontrolörlüğü, proje ve uygulama yönetimi de en iyi şekilde sağlanmaktadır. İnce yapı ve dekorasyon hizmetleri, dış cephe uygulamaları veya proje analiz araştırma gibi detaylı çalışmalar da gerçekleştirilmektedir.

Yasmina Mimarlık ile Profesyonel Danışmanlık

Henüz tamamlanmamış veya yeni ortaya koyulmuş olan bir projede nasıl bir süreç izlemeniz gerektiğini danışmanlık hizmetleri kapsamında alabilirsiniz. Yasmina İç Mimarlık Ofisi bu doğrultuda da en iyi ekip çalışmasını da müşterilerine sunmaktadır. Profesyonel danışmanlık hizmetleri kapsamında mimari ve iç mimarlık danışmanlık hizmetleri alabilirsiniz. Aynı zamanda dış cephe uygulamaları, proje analizleri ve araştırmaları konusunda da önemli çalışmalar sağlanmaktadır.

Yasmina İç Mimarlık ile profesyonel danışmanlık alarak istediğiniz projeleri hayata dönüştürebilirsiniz. Bunun için markanın iletişim bilgileri üzerinden çalışanlarla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Böylece en iyi mimari ve iç mimari alanında danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Peyzaj Çalışmaları

Yaşanabilir bir hayat üretme konusunda çeşitli projeler sunan Yasmina İç Mimarlık, bu alanda da başarılı projeler gerçekleştirmektedir. Tüm peyzaj işlemlerini ve çalışmalarını Yasmina İç Mimarlık ekipleri ile en iyi sonuçlara ulaşmış şekilde görebilirsiniz. Hem bitkisel yani yumuşak, hem de sert ve yapısal bir peyzaj çalışması mümkündür. Genellikle bitkisel peyzaj çalışmaları bahçe konseptlerine uygun bir şekilde sürdürülmektedir.

Sert veya yapısal olarak bilinen peyzaj çalışmaları, süs havuzlarından otopark mimarisine kadar kapsama alanına sahiptir. Bu bağlamda Yasmina İç Mimarlık ofisi ile çalışma gerçekleştirerek büyük mimari projelerde en iyi sonuçları alabilirsiniz. Hem mimari ve dekoratif açıdan hem de yaşanılabilir bir hayat olması bakımından tercih edebilirsiniz.

Kaynak https://yasmina.com.tr