İstanbul Eşya Depolama Firmaları

İstanbul eşya depolama, İstanbul ve ilçelerinde en çok talep gören depolama firmalarının başında gelir. Firmanın sunduğu nakliye hizmetleri de depolama sektörüne yardımcı hizmetler arasındadır. Eşya depolamada nelere dikkat edilir? Nasıl firma seçilir? Hizmet kalitesi seçimde etken midir? İstanbul eşya depolama firması seçerken, kurumsal firma olmasına dikkat edilmesi gerekir. Taşımacılık gibi zor konularda da deneyimli olması, depolara güvenli eşya nakliyesi için önem taşır. Söz konusu firma, uzun yıllar nakliyat sektöründe hizmet vermiş olup, taşınma ve depolama sektöründe tedbirli yaklaşımları ve titiz hizmet anlayışına sahiptir. Her eşyanın farklı taşıma şekli ve saklama özelliği bulunur. Eşyaların hasar almayacak şekilde muhafazası için korunaklı kolilere sarılması ve o şekilde nakledilmesi gerekir. Hizmet veren firma, bu konuda deneyimli ve bilgi sahibidir.

Profesyonel Taşıma ve Depolama Firmaları

Profesyonel eşya depolama firmaları, profesyonel hizmetleri ile tercih edilirler. Nakliyat öncesinde yapılan hazırlıklar nakliyatın sorunsuz geçmesine hizmet eder. Nakliyatın ardından yeni yaşam alanlarına sığmayan eşyaların depolanması önemli sorunlar arasındadır. İleride bu eşyaların kullanılır durumda olması için sağlıklı ortamlarda muhafaza edilmesi gerekir.

Eşyaların ister uzun isterse de kısa süreli muhafazalarında önerilen, nemsiz ve rutubet almayan alanlarda saklanmasıdır. Bu sayede eşyaların üzerinde küf ve nem oluşumundan ötürü hasar durumu söz konusu olmaz. Evlilik arifesinde, yaşam alanı belirlenmeden de beyaz eşya kampanyalarından istifade edilebilir. Bu sayede alınan beyaz eşyaların yaşam alanı belirlenene kadar, rutubetsiz ortamlarda muhafazası önem taşır. Beyaz eşyalar, elektronik eşyaların özel korunaklı alanlarda saklanması, bozulmaması için önem taşır. Bu konuda önerilen, kurumsal taşıma ve depolama şirketlerinden destek alınmasıdır.

Eşyaların Özenle Nakliyesi

Uygun eşya depolama fiyatları, eşyaların miktarı ile yakından ilgilidir. Eşyaların uzun ya da kısa süreli muhafazası da fiyatları doğrudan etkiler. Her depolama şirketinde değişen fiyatlar, kurumsal şirketlerde daha güvenilir ve standartlar dâhilindedir. Titiz ve bilgili olan depolama şirketlerinin pek çoğu nakliyat sektöründe de hizmet sunar. Büyük eşyaların güvenli araçlar içerisinde depolara nakliyesi, bu firmaların bakımlı araçları sayesinde olur. Araç bakımlarının düzenli şekilde yapılması, eşyaların güvenli şekilde nakliyesi için önem taşıyan unsurlardır. Eşyaların hasarsız şekilde nakledilmesi için araçlarda sarsıntıyı en aza indiren süspansiyon bakımlarının yapılmış olması gerekir. Araç şoförlerinin de bilgi sahibi olması, deneyimli kişiler olması, hasarsız nakliyat için önemli hususlardandır.

Eşyaların Sigortalanması

Eşyaların gerek taşınmasında gerekse de depolanmasında gerçek değerinde sigortalanması, dürüst yaklaşımların başında gelir. Kurumsal firmalar, ücretsiz uzman hizmeti ile öne çıkan dürüst işletmelerdir. Depolarda olabilecek her türlü hasar, sigortalama hizmeti ile güvence altına alınır. Bu sayede hizmet alanların maddi hasar kaybı hizmet sunan firmanın güvencesi altındadır. Depolama hizmetinde, güvenlik unsurlarının üst düzeyde sağlanmış firmalardan alınması önerilir. Profesyonel depolarda 7/24 aktif halde bulunan alarm sistemleri ile eşyalar güvenli şekilde muhafaza edilir.

Hijyen Koşullarına Uygun Depolama Hizmeti

Hijyen koşullarına uygun depolama hizmeti, eşyaların sağlıklı ortamlarda muhafazası için önem taşır. Sık aralıklarla temizlenen depolar, eşyaların üzerinde mikrop ve bakteri oluşumunu önlemek için son derece önem taşır. Kurumsal depolama şirketlerinin pek çoğu, temizlik hizmetini alanında uzman olan temizlik şirketlerinden alır. Haşere ve fareler için sık aralıklarla ilaçlama yapılması, bu canlıların depolarda yaşam alanı bulup, çoğalmasını önler. Haşerelerden insanlara geçen hastalıklar düşünüldüğünde düzenli ilaçlama ve temizlik son derece önem taşır. Depolarda son sistem havalandırmanın tesis edilmesi ve herkese ayrı kilitli bölmelerin olması da depolarda aranan özelliklerdir.

İstanbul Emanet Depo

Telefon: 0216 376 45 67

Cep Telefonu: 0533 441 3893