İstanbul’da İmplant Diş Tedavi Hastanesi

İstanbul’da İmplant diş tedavi hastanesi arıyorsanız hoş geldiniz. Teknolojiden en çok faydalanan bilim alanlarından biri, tıptır. Diş hekimliği, sahip olduğu son teknoloji imkanlarıyla her zamanhastaların daha kaliteli ve konforlu yaşama kavuşmaları için farklı tedavi yöntemleri geliştirilen tıbbi alanlardan biridir. Eksik dişlerin hem sağlık yönünden hem de duruş yönünden ortaya koyduğu sorundan implant diş tedavisi sayesinde kurtulunabilir.

İmplant Diş Nedir?

Pek çok kişi günümüzde implant diş nedir? Sorusuna da bir cevap aramakta. İmplant, eksik dişlerin tedavisinde kullanılmakta olan ve çene kemiğinin içine yerleştirilen titanyumdan yapılmış vidalardır. Söz konusu vidaların üzerine diş protezi konulur. İmplant tedavisinin diğer tedavilere nazaran sağladığı avantaj, komşu dişlere zarar verilmemesidir. Yani implant tedavisinde komşu dişlerin kesilmesine gerek kalmaz. İmplant diş kök görevi üstlenir ve doğal diş gibi rahatlıkla yemek yenilir, konuşulur ve gülünür.

İmplant Diş Tedavisi Kimlere Uygulanabilir?

İmplant tedavisi; 18 yaş üzeri, yüz ve çene gelişimini tamamlamış olan kişilere uygulanabilir. Tedavi öncesi çekilen röntgen aracılığıyla çene yapısının implanta uygun olup olmadığı tespit edilir. Bazı hastalık gruplarında tedaviden önce çeşitli önlemlerin alınması esastır. Böylelikle implant tedavisi yapılırken hastanın diğer rahatsızlıkları konusunda tedbirli davranılır.

Zirkonyum diş, titanyum suretiyle oluşturulmuş implantların direncini arttırmak için kullanılan yeni nesil implant türlerindendir. Bilhassa dar çene kemiğinde dayanıklılığı arttırmak için kullanılmaktadır. Titanyumdan, dayanım haricinde pek bir farkı yoktur. Lamine diş de diğer kaplama yöntemlerinden biridir. Acil diş hastanesi, diş konusunda kapsamlı hizmet alınabilecek sağlık kuruluşudur.