Son yılların bilinen Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiş bir yöntem. Lazer Epilasyon İzmir merkezleri gerek rahatlığıyla gerekse ağrısız olmasıyla Buz Lazer ‘i tercih ediyor.

Buz Lazer Nedir?

              Modern dünyamızın yaygın sorunlarından biri olan istenmeyen tüylerle uzun bir süredir uğraşmaktayız. İnsanlığın ürettiği çareler maalesef son yıllara kadar geçicilikten öteye çıkamadı. Yaklaşık 30 yıl önce başarısıyla kanıtlanan lazer epilasyon yöntemi, problemin çözümünü kalıcılığa taşıdı.

              Buz Lazer, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip sayılı tıbbi cihazlardan biri. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin tedavisini kapsayan FDA onayıyla birlikte Buz Lazer epilasyonu oldukça güvenilir bir metot.

              Bulundurduğu birçok patentli teknolojiyle beraber Buz Lazer, günümüzün en rahat lazer epilasyonu olarak biliniyor. Ice teknolojisi sayesinde epilasyon tedavisi uygulanacak nokta, tedavi başlığındaki safir 1xbet uçla beraber -3 dereceye kadar soğutuluyor. Özellikle yaz aylarında yapılan tedavinin akabinde oluşabilecek yanık ve leke izi gibi komplikasyonlar bu sayede engelleniyor. Lazer epilasyon gibi güçlü bir tedaviyi buz gibi serin bir hisle uygulamak tabi ki de bu tedavinin en cazip noktası.

Buz Lazer vücuda uygulanırken kıl köklerine ayrı ayrı lazer atışı gerçekleştirmek yerine, tedavi başlığı cilt üzerinde sabit kalmaksızın sürekli dolaştırılıyor. Bu sayede cilt üzerindeki yan etkiler minimuma indiriliyor.

              Buz Lazer markasıyla bütünleşen Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium modelleri, 3 farklı dalga boyunu (Alexandrite, Diyot, Nd:YAG) tek bir cihazda bulunduruyor. Bu sayede her cilt tipi için güçlü bir çözüm üretiyor. Hakkında yapılan bilimsel araştırmalarla güvenirliğini sağlamış olan bu yöntemle beraber tüm kıl tiplerinde ve kıl köklerinde kalıcı ve etkili neticelere ulaşılıyor.

              Buz Lazer sadece vücuda değil yüze de oldukça güvenilir bir şekilde uygulanıyor. Buz Lazer, içerdiği özel yüz ucu sayesinde kulak içi, burun içi gibi erişilmesi güç alanlarda da büyük bir konforla istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlıyor. Yüz ucu kaş şekillendirme, sakal şekillendirme amaçlı da kullanılıyor.

metin, kişi içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

Erkeklere de Konforlu Çözüm

              Erkeklerdeki kıl yapısının kadınlara nispeten daha kalın ve yaygın olduğu bilimsel bir gerçek. Bundan dolayı erkeklerin lazer epilasyon süreci daha ağrılı geçer. Buz Lazer epilasyonun gerek her tip kıl tipinde etkili olması gerekse ağrısız ve konforlu bir uygulama olması, erkeklerin de bu yöntemi tercih etmesinde rol oynuyor.  Bu nedenle erkek lazer epilasyonunda Buz Lazer öne çıkıyor.

              Buz Lazer tüm cilt tiplerinde güvenli olduğu için yaz aylarında bronz tenlerde de uygulanabiliyor. Son zamanlarda Buz Lazer cihazlarının taklit edilmeye çalışıldığını bilmekteyiz. Gerçek Buz Lazer merkezlerini linkinden kontrol