Kamyonet ile nakliye

Belirli bir yerden  belirli bir yere hareket eden ve üç gruba ayrılan yüklerin (malların) taşınması işlemidir.

İş yeri taşımacılığı

Evden eve nakliyat

Parça taşımacılığı

En sık yapılan taşıma türleri kapıdan kapıya ve yedek parça teslimatlarıdır. Resmi, sosyo-ekonomik ve diğer sebeplerden dolayı birçok kişi kapıdan kapıya veya çok siteli ulaşım ihtiyacına sahiptir.

Taşımak istediğimiz mal ve ürünler iri cüsseli ise kendi imkanlarımız ile taşımamız mümkün olmayacaktır, bu da emek ve zaman gerektirmektedir. Nakliye gelince, paketleme ve masraflar karşılanacaktır. Şu anda Park Avcılar nakliye kamyonet olarak profesyonel kadromuzla müşterilerimize profesyonel ve uygun maliyetli ulaşım çözümleri sunmaktayız.

Taşınacak mal veya ürünlerin hacimli olmaması ve şehir içi veya şehirler arası olması durumunda nakliyenizi filomuzdan tır ile yapıyoruz. Minibüsle yapılan küçük ölçekli yük, minibüs taşımacılığı olarak bilinir.

Seçim yaparken öncelikle taşınan cismin mülkiyeti, montajı, araca yüklenmesi, kaza anında sigorta konuları gibi soruları cevaplayarak karar vermelisiniz.

Taşınacak çok fazla mal veya ürün varsa ve çok fazla yolculuk olacaksa, önce bir kamyon kiralamanız önerilir. Ancak, işçilik maliyetleri, yakıt maliyetleri ve bir kaza durumunda sigorta konuları açısından, malları araca yüklemek için bir minibüs servisine başvurmak daha adil olacaktır.

Bizden tır ile aldığınız veya aldığınız hizmette birden fazla yolculuk olması durumunda indirimler söz konusu olabilir. Bunun için bizimle iletişime geçin. Ayrıca taşınma sırasında eşya yükleme ve yapılması gerekenler konusunda endişelenmenize gerek olmadığı için zaman kaybetmezsiniz.

Mal veya malzemelerinizin nakliye sırasında zarar göreceğini düşünüyorsanız, nakliye firmasının paketleme departmanını kullanmanızı veya kendiniz paketlemenizi öneririz. Size özel paketleme hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Avcılar kamyonet nakliye firması olarak Türkiye'nin her köşesine uygun kamyon, kamyonet, kamyonet ve kamyonet çeşitlerimizle hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Yükünüzü bizimle park edebilirsiniz.

Araç kiralama yardımı ve ulaşım yardımı, bir kentsel dönüşüm projesi kapsamında kiracılara sağlanan bir yardım şeklidir. Belediye hareketlilik yardımı sağlar. Ayrıca vakıf ve dernekler de kiralama ve ulaşım yardımı yapmaktadır.

https://www.hunkarnakliyat.com/avcilar-nakliye-kamyonet/internet sitemizden bize ulaşabilirsiniz.