Evcil hayvanlar arasında en çok tercih edilen hayvanlardan olan kedi cinslerine göre ayrıldığında 70 çeşit kedi cinsi araştırmalar ile ortaya konulmuştur. En çok bilinen siyam ve Van kedi cinsleri ev çok bakımı üstlenilen cinslerdir. Kedi evcil olarak beslenmenin dışında evdeki haşereler için de beslenilir.

Kedilerde Beslenme

Ortalama 23 - 25 cm boyunda olan yetişkin bir kedinin yaşam ömrü azami 16 yıldır. Bu süreçte evde kedilerin beslenmesine önem vermek gerekir. Kedilerin beslenmesi ve sağlıklı olması için günlük kalori, vitamin ve protein değeri yüksek olan kedi maması ile beslenmesi önerilir.

Kedilere özel hazırlanan bu besinler taze ve sağlık açısından önemlidir. Kedi ve köpek maması satın almak için siteyi incelemeniz önerilir. Petshop marketler zinciri içerisinde yer alan sitede kedilerin beslenmesine yönelik farklı alternatif mamalar bulunur.

Kedi - Köpek Oyuncakları

Site aslında evcil hayvanların beslenme ve bakımlarına yönelik hizmet veriyor. Site içerisinde farklı evcil hayvan ürünlerini bulmak mümkün. Bu evcil hayvanlardan biri olan ve anılarda kalan resim çizimlerinde evde yumakla oynayan bir kedi hayali kedileri ne kadar benimsediğimiz anlamı taşır.

Evin bir ferdi gibi olan kedilerin beslenmesi dışında kedi vitamin çeşitleri satışı da yapan siteden alınacak oyuncak kedinize değer verdiğinizin göstergesi olacaktır. Yine oyun zamanı için evcil hayvanlar olarak bilinen kuş, balık, köpek diş kaşıma oyuncakları da sitede yer alıyor.

Ödül Maması

İnsanlar gibi kedi ve köpek gibi pek çok farklı hayvanların fıtratları da farklılık gösterir. Avcı olarak görünen kedi ve köpek gibi evcil hayvanlar kovalamacayı severler bu kovalamacalar sonunda onlara ödül olarak kedi veya köpek ödül maması vermek gerekir.

Bu mamaların içeriği daha lezzetli olup evcil hayvanlarınızı yönlendirmek ve eğitmek anlamında faydalı olacaktır. Sitede satılan kedi ödül maması içeriği zenginleştirilmiş bisküvi, macun ve çubuk ürünler olarak sitede satışa sunulur.

Site evcil hayvanların beslenme, sağlık, gelişim, bakım ve temizlik ürünlerinin satış adresi olarak hizmet verir. İndirimli ve kampanyalı evcil hayvan ürünlerine siteyi takip etme durumunda erişilebilir. Evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçları karşılanır.