Mecan Ağım (Memet Can Ağım) Bu Sezonun Makyaj Trendlerini Sıraladı
Ankara’da yaptığı gelin makyajlarından ve yaratıcı moda makyajlarından sıkça adından söz ettiren make Up artist Mecan Ağım( Memet Can Ağım) yaz makyajı tüyoları verdi.
10 senedir makyaj sektöründe çalışan ve Ankara’da moda ve gelin makyajında en dinamik en güncel uygulamalar yapan tek stüdyonun sahibi Mecan Ağım ( Memet Can Ağım), 1989 doğumlu bir sanatçı. Bu sezonun trendlerinden bahseden ve modern bir görünüm için makyaj adımlarından bahseden Mecan Ağım( Memet Can Ağım), Makyajlarda bu sene grafik eyelinerların yine çok ön planda olacağından bahsetti. Geçtiğimiz senelerin aksine bu sene iddialı ve renkli eyelinerler çok popüler ve günlük hayatımızda da yerlerini alan bu eyeliner tarzına ek olarak ışıltılar ve taş ile makyajı süslemeler uzun yıllar sonra yine çok göz kamaştırdığını da ekledi. Yine son dönemlerde popüler olan simler ve pigmentler için ise Mecan Ağım( Memet Can Ağım), simli görüntülerin yerini daha çok kristalize pigmentlere bıraktığından da bahsetti. En çok merak edilen ten makyajı ise bu sene her zamankinden daha ince ve daha nemli görüntülerin popüler olacağından buna ek olarak Bb ve cc kremler ile ten makyajları daha canlı ve daha doğal görüntüye kavuşacağına değindi. 
Gelin Makyajında Kristal Dönem
Yaz sezonun açılması ile birlikte gelin makyajları konusunda da merak edilenler oldu. Bu konu bazında Mecan Ağım( Memet Can Ağım),gelin makyajları için de bir kaç tüyo ekledi. “Bu yaz gelin makyajında, modaya damgasını vuran kristal parlaklıklar gözümüzü alıyor olacak, eski demode kalın eyeliner görüntüsü ve simli görüntülerden uzak durun” dedi. Ayrıca boyutlandırma her zamankinden daha belirgin ama daha yumuşak olmalı sözlerini ekleyerek gelin adaylarını uyardı.