Mersin’in En İyi Kuaförü Aveda’yı Önerdi.

Aşkın Hortum, Kuaför Aşkın salonunda Aveda ürünlerini kullanmaya başlamıştır. Son derece uzun bir süredir sektörde yar alan Aşkın, Aveda’nın tamamen doğal içerikli bir ürün olması ve içeriğindeki bitki özlerinin son derece sağlıklı olması nedeni ile Aveda’yı tercih ettiklerini belirtmektedir. Ayrıca Aveda’nın salona, müşterilere ve ekibine de sağlık getirdiğini, firmanın çevreci politikalara ve bu yöndeki uygulamalarının da kendi politikaları ile örtüştüğünü belirtmektedir.

Kuaför Aşkın, ekibimiz ile beraber müşterilerimizin ve kendi sağlığımızı korumak zorunda olduklarını bu açıdan en uygun ürünün Aveda olduğunu bellirtmiştir.

Aveda ile Saçlarda Doğallık.

Kuför Aşkın, salonunda Aveda ürünlerini kullnmaya başladıktan sonra müşterilerinden aldığı geri dönüşlerin oldukça olumlu olduğunu belirterek, Aveda ile uzun soluklu çalışmak istediklerini belirtmiştir.

Daha önce yurtdışında ya da farklı nedenler Aveda ile tanışan pek çok kişinin de artık salonunu ziyeret ettiğini söyleyen Aşkın, bu durumdan dolayı müşterilerinin son derece mutlu olduğunu berlirtmiştir.

Kuaför Aşkın, bayanların Aveda ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra yapmış oldukları geri bildirimlerde ‘’saçlarının son derece kısa bir zaman sonra çok daha sağlıklı göründüğünü, saçların son derece parlak ve canlı olduğunu ve saçların çok daha hacimli bir görünüme kavuştuğunu belirttiklerini’’ söylemektedir.

Aveda’nın içeriğinde kimyasal hiçbir maddenin bulunmaması, saçları ve cildi son derece sağlıklı bir görünüme kavuşturduğu için aetık kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Mersin’de iseniz mutlaka Kuaför Aşkın’dan randevu alarak bu eşsiz ürün ile tanışmalısınız.

Kaynak:https://www.instagram.com/kuafor.askinhortum/