Kot pantolonlar uzun yıllar önce tasarlanan ve hem erkeklerin hem de kadınların en sevdiği parçalar arasında yer alan modellerdir. Son zamanlarda ise kot pantolonların içerisinde en fazla ön plana çıkan modeller mom jean modelleridir. Açık ve koyu renk kot kumaşlardan elde edilen bu pantolon modellerinin tasarımı daha çok yüksek bel kesim ve bilekte biten boy kesimidir. Bileklerin biraz açık görünmesini sağlayan bu pantolon modelleri babet, spor ayakkabı ve sandalet gibi tüm ayakkabı modelleriyle kolaylıkla kombin edilir.

Mom jean pantolon modelleri kot modeller içerisinde en çok tercih edilen modellerdir. Ancak bu pantolonlarda kullanılan tek kumaş alternatifi kot değildir. Keten ve doğal kumaşlardan de mom jeanler tasarlanmaya hızla devam ediyor. Her geçen gün renk seçeneklerinde, desen seçeneklerinde ve kumaş seçeneklerinde alternatifleri yansıtan modellerdir. Düz desenlerin ve düz renklerin yanı sıra, ekoseli ve çizgili desenlerde bu modellerde bir hayli tercih ediliyor.

Yumuşak Mom Jean Modelleri

Kot kumaşlara sahip olan modelleri giymek istemeyenler için yumuşak kumaşlardan elde edilen mom jean modelleri de mevcuttur. Kesim olarak tam bir kalıp olan ve her türlü kumaşa uyum sağlayan pantolon modelleri arasında yer alan mom kesimleri almak için https://www.dilvin.com.tr/mom-jean adresine giriş yapabilirsiniz. İster telefondan, ister bilgisayardan giriş yapabileceğiniz bu adres sayesinde alışverişiniz artık daha güvenli bir şekilde olacaktır.