Kripto para yatırımlarında en çok kullanılan para satın alma ve bozdurma yöntemlerinin başında kripto para borsaları gelmektedir. Özellikle en yüksek değere sahip olan ve en çok tercih edilen kripto para olan Bitcoin al sat işlemleriyle yaygınlaşan ve zamanla pratik olmasından dolayı hızlıca en çok tercih edilen kripto para yatırım aracı olmuştur.

Tabii ki bu tercihin bu kadar sık olmasının arka planında kripto paraların sanal varlıklar olması nedeniyle kripto paralara yönelik yapılan yatırım işlemlerinin de sanal ortamda yapılmaya yatkın olması olmuştur.

Ancak bu şekilde kurulan bu yatırım yapısının iki büyük dezavantajı olduğu görülmüştür. Bunlar;

  • Kripto para borsalarına yapılan yatırımlar için önce bir banka hesabınızın olmasının zorunlu olması. Çünkü kripto para borsalarına yapılan yatırım için banka hesaplarına para gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kripto para borsalarına yönelik yapılan yatırımlarda iki farklı aracı kurum ile işlem yapılıyor olması. Bu da kripto para borsalarına yapılan yatırımların iki farklı aracı kurum üzerinden gerçekleşmesini ve iki farklı komisyon ücretinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Bu dezavantajları ortadan kaldırmak ve geleneksel yatırım araçlarının gücünü göstermek için NakitCoins fiziki kripto para alım satım büroları zinciri kurulmuştur.

NakitCoins aracılığıyla Bitcoin para nasıl alınır?

NakitCoins’i kullanarak Bitcoin almak için sırasıyla şu adımlarla ilerlenmelidir:

  • NakitCoins uygulamasını mobil cihazınıza indirin.

Öncelikle NakitCoins’in hem iOS hem de Android cihazlar için ilgili marketlerinde olan uygulamasını mobil cihazınıza indirmelisiniz.

NakitCoins’in mobil uygulaması Bitcoin alım satım işlemlerinin yanı sıra aynı zamanda bir kripto para cüzdanı olarak da kullanılabiliyor. Bu nedenle de NakitCoins uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra sadece Bitcoin almak için değil, aynı zamanda Bitcoin ve diğer kripto paraları barındırabileceğiniz bir kripto para cüzdanı olarak da kullanabilirsiniz.

  • Uygulamadaki cüzdana satışını yapacağınız Bitcoin’i gönderin.

Eğer yapılacak işlem Bitcoin sat işlemiyse NakitCoins uygulamasındaki kripto para cüzdanına satışını yapacağınız kadar Bitcoin’i iletmeniz gerekmektedir. Buradaki iletme işlemi basitçe bir cüzdan diğerine kripto para yollamakla aynı işlemdir. NakitCoins kripto para cüzdan kodunuza satacağınız Bitcoin’in olduğu cüzdanınızdan hızlıca satmak istediğiniz miktarı iletebilirsiniz.

  • Satışın yapılacağı NakitCoins şubesine gitmek

Son olarak Bitcoin satış işleminin yapılacak NakitCoins şubesine giderek daha önceden NakitCoins uygulaması üzerinden tanımladığınız satış işlemine ilişkin QR kodu NakitCoins’in vezne görevlisine göstermeniz yeterli olacaktır. Görevli, kod üzerinden ilgili işlemin ne olduğunu hemen görecek ve hızlıca işlemi gerçekleştirerek satışını yaptığınız Bitcoin’in TL tutarını hızlıca nakit olarak gişede ödeyecektir.

NakitCoins ile hızlı ve güvenilir Bitcoin al sat işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin.

Şimdilik Türkiye’nin 4 şehrinde ve çok kısa bir süre içerisinde tüm Türkiye’de bütün kripto para alış satış işlemlerini döviz alma satma rahatlığında doğrudan NakitCoins ile gerçekleştirin.