Nihan Kemankaş Kimdir?

Almanya'da doğan ve büyüyen başarılı Eğitmen Nihan Kemankaş,
Hacettepe Üniversitesi Alman Dili mezunudur.
Üniversitede eğitim formatı da almasına rağmen yaklaşık 16 sene boyunca Uluslararası Firmalarda Satınalma, Pazarlama, İdari Yönetim gibi departmanlarda yöneticilik yapmıştır.


İki çocuk annesi olan Nihan Kemankaş 2011 yılında yaşadığı ağır depresyonu, kendisine önerilen NLP yöntemleri ve Koçluğu ile yenmeyi başardıktan sonra, tüm ilgisini ve dikkatini bu alana vermeye başladı.


Bu doğrultuda NLP Practitioner ve NLP (Sinir Dili Programlaması)
Master eğitimlerini NLP'nin dünyadaki kurucusu Richard bandler ekolünden aldıktan sonra sırasıyla Yaşam Koçluğu, Nefes Koçluğu, Spritüel Eğitimleri, Reiki, İleri seviye Meditasyon Eğitimleri, EFT (Duygusal Özgürleşme Tekniği), Kuantum Düşünce tekniği eğitimlerini almış ve süreç içinde öğrendiği her şeyi öncelikle kendi hayatında uygulamış ve beraberinde danışanlarına hayatlarını ve duygusal durumlarını tekrar yola sokmaları konusunda rehberlik etmiştir.
2015 yılında Türkiye'de ilk defa eğitim hayatına başlayan Landmark
Worldwide temel ve ileri seviye eğitimlerini aldıktan sonra,
Dünyanın en zor Liderlik eğitim olarak tanımlanan 7,5 aylık
Tanıtım Liderliği Eğitimini Londra'da başarıyla tamamlayarak, kurumun Tanıtım lideri olarak 100'den fazla kişiye gönüllü olarak
"Olasılık Yaratmak" üzerine Seminerler vermiş ve Koçluğunu
yapmıştır.
Kurumdan ayrılması üzerine ağırlığını kendi tasarladığı
eğitimlere ve Danışanlarına yöneltmiştir.


"Zihinsel Dönüşüm" adı altında isim hakkını ve patentini
aldığı eğitimlerinden şimdiye kadar binlerce insanı mezun etmiş ve katılanların hayatında bir fark yaratmıştır.
Dönüşümsel Liderlik İleri seviye eğitimleri ile kendini insan gelişimine adamış sayısız Zihinsel Dönüşüm Koçu ve Lideri yetiştirmiştir.
Bireysel eğitimlerinin yanı sıra Türkiye'nin önde gelen
şirketlerinin orta ve üst düzey yöneticilerine yoğun programlarla Liderlik ve Zihinsel Dönüşüm eğitimleri vermeye devam etmektedir.
Yazarlık alanına da oldukça ilgi duyan Nihan Kemankaş, 2017
yılında yayınlanan bir derleme kitap için hikayesini okurlarıyla buluşturmuştur. Halihazırda kendi romanı üzerinde çalışmaktadır.
Yetişkinlerin yanı sıra Kişisel olarak gelişmeyi hedefleyen birçok ergen ve genç ile de severek çalışan Nihan Kemankaş, gençlere ve çocuklara ayrı önem vermektedir.

"Bir kişi yaptıysa, her insan yapabilir" bakış açısına ve
insanın potansiyeline inanan Nihan Kemankaş, gerçek bir adanmışlık ve sıradışı yöntemleri ile çalıştığı herkese Zihinsel bir Dönüşüm sağlayarak, gelişimlerine rehberlik etmektedir.