Polikarbon levha şekilsiz ve saydam termo plastiklerdir. İşlenmiş durumdaki polikarbon sektörde çeşitli renklerde saydam ve yarı saydam olarak cama alternatif ürün olarak bilinirler. Şeffaf ve darbeye dayanıklı polikarbon levhalar farklı birçok materyalin yapımında kullanılır. Polikarbon yüksek derecede ısı direnci olan ve alev geciktiriciler ile birlikte bu direncini maksimum seviyeye taşıyabilen üründür.

Kullanım alanları içerisinde tıbbi cihazlar, otomotiv parçaları, sera alanları, dış aydınlatma armatürleri gibi birçok yaygın üretim alanına sahip olmakla birlikte hepimiz bildiğin su damacanalarını da kapsar.

Polikarbon Levha Özellikleri Nelerdir?

Polikarbon özellikleri arasında çok eksik olması gelir. Alüminyum levhalar gibi plakalar halinde üretilen polikarbon levha birçok ürüne göre kolay sos toplanabilir ve ısı ile de şekillendirilebilirler. Polikarbon levha özellikleri içerisinde önemli başlıklardan biri de Termo plastik olarak kategorize edilmeleridir.

Bu özellikleri sayesinde birçok alanda kullanılan polikarbon levhalar şeffaf bir ürüne ya da malzemeye ihtiyacınız olduğunda en büyük seçeneğiniz olarak ön plana çıkarlar. Bu tarz bir ihtiyacınız olduğunda https://www.polikarbonlevhafiyatlari.com/ sitesinden temin edebilirsiniz.