Sosyal medya hesabınızda havalı gözüktüğünüz fotoğraflarınız olsun istiyorsanız bu çekim tam size göre! Tek başınıza güzel fotoğraflar çekmekte zorlanırken Instagram fotoğraf çekimi sonrasında çok beğenilen fotoğraflara sahip olacaksınız.

Görselliğin önem kazandığı bu günlerde instagram hesabınızda takipçilerinizin de sahip olmak isteyeceği profesyonel instagram fotoğraflarınızı çektiğimiz ve aynı zamanda da çok eğlendiğimiz bir çekime hazır olun!

Hayranlıkla fotoğraflarına baktığınız influencer, oyuncu ve modellerin gördüğünüz etkileyici fotoğrafları profesyonel portre çekimi sonucunda ortaya çıkıyor. Kendi çektiğiniz fotoğraflarınızın yeterli beğeniyi almaması çok normal. Kişiye özel fotoğraf çekimi boyunca nasıl doğru poz vereceğinizi öğrenecek ve bu bilgiyi sonraki çekimlerinizde de kullanabileceksiniz.

Çekimleri Nerede Gerçekleştiriyoruz?

Stüdyoda veya dış mekanda profesyonel kamera ve ışıklar kullanarak sizi farklı kılacak portre fotoğraflarınızı çekeceğim. Stüdyo çekimlerinde farklı arka fon ve aksesuarlar kullanarak instagram fotoğraf çekiminizi zenginleştireceğiz. Dış çekimleri ise İstanbul’un en güzel semtlerinde eşsiz anlarınızı yakalayarak gerçekleştireceğiz. Burada mekan son derece önemli olup duruşunuzdan, kıyafetinize ve aksesuarınıza kadar mekanla bütünleşmelisiniz.

Çekim Öncesi Hazırlıklar Neler?

Headshot fotoğraf çekimine başlamadan önce çekim hakkında sohbet ederken beklentilerinizi daha iyi anlayacak ve ona uygun bir çekim planı oluşturacağım. Bu kısa sohbet sonrasında siz de kendinizi artık daha rahat hissedeceksiniz.

Özel fotoğraf çekiminiz için getirdiğiniz kıyafet ve aksesuarlara bakıp uygun olanları beraber seçebiliriz. Ardından hem çok keyif alacağınız hem de hayallerinizdeki portre fotoğraflarına sahip olacağınız headshot fotoğraf çekimine başlayacağız.

Fotoğrafları Nasıl ve Ne zaman Alabilirim?

Profesyonel portre çekimi bittikten sonra çekilen tüm fotoğrafların yüksek çözünürlüklü hallerini dijital olarak teslim edeceğim. Ardından da seçilen fotoğraflara photoshop/retouch çalışması yapacağım.

3 gün içerisinde de hayallerinizdeki fotoğraflara kavuşmuş olacaksınız! Artık sosyal medya sizin portre fotoğraflarınızla çalkalanmaya hazı!