Profesyonel Web Sitenizi İxir Host Sayesinde Dakikalar İçerisinde Hazırlayın!

İksir İnternet Hizmetleri A.Ş. firması 2005 yılından beri aktif bir şekilde hosting hizmetleri sunmaya devam ediyor. Özellikle sektör içerisinde yer aldığı 17 sene boyunca da kendisini geliştirmekten asla vazgeçmemiştir. Teknolojiyi yakından takip etmiş ve internet kullanımını da kendi iş alanında en verimli noktaya getirmeyi başarmıştır. Kesintisiz destek hizmetleri kapsamında da firma içerisinde yaşadığınız sorunlara anında çözüm odaklı yaklaşılır.

Eğer aklınızda bir web sitesi oluşturma durumu varsa bu anlamda endişe etmenize gerek yoktur. Web sitesi kur hizmeti ile birlikte 3 adımda siteniz yayında olacaktır. Üstelik bunları gerçekleştirmek için herhangi bir teknik bilgi birikimine de ihtiyacınız yoktur. Ücretsiz bir şekilde web hosting ve SSL sertifikası işlemlerinden de faydalanırsınız. Hatta sizlere sarın almadan önce de demo sürümleri inceleme fırsatı verir.

Hem Mobil Hem de SEO Uyumlu Web Siteleri

İxirhost üzerinden alacağınız web sitesi hizmeti kapsamında mobil ve SEO uyumlu olarak kullanım sağlayabileceksiniz. Bu sizleri sistem içerisinde de oldukça profesyonel gösterecektir. Teknik bilgi ve uzmanlığa ihtiyacınız olmadan zahmetsiz bir şekilde kurumsal, kişisel olmak üzere web siteleri oluşturmaya başlayabilirsiniz. Sadece belli noktaları takip ederek dilediğiniz bileşenleri sitenize kolayca ekleyebilirsiniz. Hem IOS hem de Android cihazlarınız için de tamamen uyumlu olması da artı bir değer kazandırır. Böylece sizleri bir adım öne taşır.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/website-olusturucu