Saç Ekimi WHM Klinik

Global dünyanın en büyük sorunları arasında kuşkusuz kellik ilk sıralarda yer almaktadır. Saç dökülmesi birçok erkekte sorun teşkil etmekte olup bunun günümüzde çözümü bulunmaktadır. Whm Klinik saç ekimi konusunda bir ilk teşkil etmekte olup uluslararası platformda bu işi yürütmektedir. Saç ekimi Türkiye başta olmak üzere, dünyanın her bölgesinden hastaya saç ekimi hizmeti sunan Klinik verdiği olumlu sonuçlar ile müşterilerinin yüzünü güldürmektedir.

Saç Ekimi Nedir ve Saç Ekim Fiyatları Ne Aralıklardadır?

 Saç ekim işlemi, başın herhangi bir bölgesinde oluşan dökülmelerin ya da seyrelme oluşan alanların, başın farklı bölgesinden alınan saç kökleri ile boşlukların doldurulması işlemidir. Whm Klinik saç ekim işlemini son sistem teknoloji harikası cihazlar ile yapmakta olup bu işi ağrısız ve acısız olarak tamamlamaktadır. Saç ekim yaptırmak için öncelikli olarak Whm Klinik uzmanına danışarak ekim işlemi hakkında detaylı bilgilendirme alınmalıdır. Ekim yapılacak bölgeden olumlu sonuç almak için çeşitli testler uygulanmakta ve uzman ekip bu konuda müşteriyi detaylı bilgilendirme yapmaktadır.

 Saç ekim fiyatları konusunda da Whm Klinik gerekli irdelemeleri yapmakta, ortalama 1500 ve 2000 dolar arasında bu süreci tamamlamaktadır. Saç ekim fiyatları 2023 yılında da aynı olup hiçbir artış söz konusu değildir. Ekim işi tecrübe ve deneyim işi olduğu için profesyonel ekip ile titiz çalışmanın harmanlanması gerekmektedir. Whm Klinik bu anlamda bu açığı kapatan tek firma konumundadır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılmaktadır?

 Saç ekiminde fiyatlandırma saç greftine göre olduğu için alınan sağlıklı kökler, ekim yapılacak bölgenin açılması ile çalışma başlamaktadır. Öncelikli olarak kök alınacak bölge uyuşturulmakta ve kökler teknoloji harikası makine yardımı ile ağrısız ve acısız olarak alınmaktadır. Bu işle ortalama bir saat kadar sürmektedir. Daha sonra ekim yapılacak alan uyuşturulmakta ve hassas iğne uçları ile delikler açılmaktadır.

Bu süreç sonrasında açılan deliklere kökler cihazlar ve teknik personel aracılığı ile yerleştirilmektedir. Süreç bu şekilde devam etmekte olup ortalama bir hasta sekiz saat gibi bir sürede ekim işlemi tamamlanmaktadır. Saç ekim fiyatları 2023 yılı hakkında bilgi almak için bizler ile hızlıca iletişime geçebilirsiniz.