Saten Gecelik Takım Modelleri

Kadınlar tarafından en sevilerek giyilen ve özellikle de eşlerini memnun etmek ve rahatlığı da bedenlerinde hissetmek için saten gecelik takım modelleri mevcuttur. Tamamen saten kumaşlardan elde edilen ve detaylı tasarımları ile tüm dikkatleri üzerine toplayan bir gecelik modelidir. Alt ve üst olarak ikili takım şeklinde sunulur.

Saten Gecelik Takım Modellerinde İşleme Detayları

Saten gecelik takım modellerde tüm renk tonları kullanılıyor. Saten kumaşlar tercih edildiği için renkler çok daha parlak ve yansımalı şekilde geceliklerde yerini alıyor. Aynı zamanda bu takımlarda kullanılan işçilik de bir hayli dikkat çekiyor. Güpür detaylar, dantel detaylar ve özellikle de klasik desenler nostaljik esintileri de üzerinde taşıyor.

Saten Gecelik Takım Fiyatları

İdeal fiyatlara sahip olan saten gecelik takım modelleri bayanların eşleri tarafından da bir hayli seviliyor. Aynı zamanda bu gecelikler, hem yazlık hem kışlık olarak tercih edilebiliyor. Kullanım rahatlığıyla ve kalitesiyle adından söz ettiren saten modelleri be diğer tüm gecelikleri https://www.nilicgiyim.com/kategori/saten-gecelikler adresinden alabilirsiniz.