Peşinatsız ev alımı herhangi bir birikim sahibi olmayanların en çok tercih ettikleri ev alma yöntemidir. Ancak bu durum söz konusu olduğunda ekspertiz tarafından yapılan değer belirleme ile yüksek kredi ödeme sorunu ortaya çıkar. Bu aynı zamanda yatırımcıları ya da ev sahibi olmak isteyenleri ev alma fikrinden uzaklaştırabilir. Fakat yeni uygulanmaya başlayan yöntemler ile bu sorun tarihe karışıyor.

Kredi Öder Gibi Ev Sahibi Olma

Ev sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra yatırım yapmak isteyenler de konut kredisi hesaplama ile ödeyecekleri tutarları belirlemeye çalışırlar. Ancak faiz oranlarının sürekli değişmesi ve bankadan bankaya talep edilen kredi faiz oranlarının da değişken olmasından dolayı geri ödemelerde ciddi farklılıklar söz konusudur. Bundan dolayı da ev sahibi olmak epey zor bir hale gelebiliyor.

Ancak yeni uygulanan bir yöntem sayesinde hem yüksek faiz oranları hem de geri ödemelerde zorluk yaşanma durumu söz konusu olmuyor. Peşinatsız ev ya da faizsiz ev gibi fırsatlar içeren bu yöntemler ile kira öder gibi mülk sahibi olunabiliyor.

Yatırım Yapın Kazançlı Çıkın

En iyi yatırım yöntemlerinden biri olan ev alımı uzun vadede oldukça kazançlı bir yatırım aracına dönüşüyor. Evin alım anında ödenilen tutarın çok daha fazla bir tutarına ileriki yıllarda satarak hem ödenen tutar geri alınabiliyor hem de üstüne kar elde edilebiliyor. Ayrıca ödemelerin aylık bazda kira öder gibi yüksek rakamlardan yapılmaması da artı bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Senetle Ev Alınabilir Mi?

Senetle ev alma bir diğer adıyla taksitle ev alma Mesken finans ile artık mümkündür. Herhangi bir birikim sahibi olmadan ev sahibi olmanın da kapılarını aralayan bu sistemle aylık tutarlarda yapılacak ödemelerle kendi evinizin sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca bu sistemde dilediğiniz evin sahibi olmanızın yanı sıra aylık ödeme tutarlarını da kendiniz belirliyorsunuz.

Bu tutarların hiçbir şekilde değişmemesi, ilk taksitten başlayarak son taksit dahil olmak üzere tüm tutarların aynı olması da yatırımcıların en çok ilgisini çeken konulardandır. Senetle ev almak için dilediğiniz zamanda Mesken finans şubelerine giderek bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.meskenfinans.com.tr/