Türkiye’nin pek çok noktasında hizmet veren firmamız, Mersin İl’inde de soğuk hava deposu hizmetleri vermektedir. Uzun yıllara dayanan tecrübe ve kaliteli malzeme ile sizlere en iyi çözüm önerileri sunulmaktadır.

Firma olarak uygun fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla sunduğumuz Mersin soğuk hava deposu, gıda ve kimyasallarınızı korumaktadır. Bu kapsamda sizlere sunduğumuz hizmetler şunlardır;

  1. Soğuk muhafaza
  2. Donmuş muhafaza soğuk oda
  3. Şok dondurma
  4. İşleme alanları
  5. Konteyner tipi soğuk depo
  6. Morg odaları

Mersin kapsamında soğuk hava deposu ihtiyacınız varsa bizimle hemen iletişim kurarak, uygun seçeneklerimizden yararlanmanız mümkündür.

Soğuk Hava Deposu Fiyatları

Mersin soğuk hava deposu yapan firmalar arasında tecrübe ve malzeme farkıyla öne çıkar firmamız, farklı illerde hizmet vermektedir. Tüm noktalara aynı kalitemiz taşınmakta olup, bunlardan bir tanesi de Mersin’dir.

Soğuk hava deposu maliyeti bakımından tüm hizmetlerimiz farklı ücretlere sahiptir. Tercih ettiğiniz hizmete göre fiyatlar farklılaşmaktadır. Ayrıca odanın büyüklüğü de fiyatlar üzerinde önemli bir etmendir.

Firmamız, kaliteden ödün vermeksizin hizmet etmeyi gaye olarak kabul etmiştir. Sizlere tüm hizmetlerini, uygun fiyatlar ile sağlamaktadır. Hemen irtibat kurarak, ödeme kolaylıklarımızdan yararlanmanız mümkündür.

Fiyat Sormak İçin Bize ulaşın :

Telefon : +90 (352) 333 22 44

GSM : +90 (532) 672 02 01

Email : [email protected]

Adres:  https://www.google.com/maps?ll=38.688644,35.380489&z=12&t=m&hl=tr&gl=TR&mapclient=embed&cid=3530468770297354697

Web Sitesi : https://www.tamgucsogutma.com.tr/

Mersin Uygun Fiyatlı Soğuk Hava Deposu Almak İstiyorsanız Fiyat Alın

Soğuk hava depoları farklı kullanım alanlarına sahiptir. Firmamız tarafından sunulan soğuk hava depolarıyla,

  1. Taze meyve ve sebzeler,
  2. Taze et ve kümes hayvanları ürünleri,
  3. Süt ve süt ürünleri,
  4. Taze balık ve deniz ürünleri,
  5. Fırın,
  6. Tıbbi ilaçlar,
  7. Kimyasallar,

Sorunla karşılaşmaksızın, güvenle korunmaktadır. Mersin serbest bölge soğuk hava depoları edinmek istiyorsanız, bizimle 7 gün 24 saat irtibat kurup, fiyat almanız mümkündür.

Soğuk Hava Deposu Üreticisinden Satın Alın

Müşteri memnuniyeti ile hareket eden firmamız, az enerji tüketip, maksimum etkiyi veren sistemler kurmaktadır. Bu sayede ürünler güvenli şekilde korunarak, tasarrufa gidilebilmektedir. Mersin soğuk hava deposu yapan firmalar içerisinde uygun fiyatlar, kaliteli malzemeler ve tecrübe ile ön planda olan firmamız, size uygun çözüm önerileri sunmaktadır.