Klasik yaşamın olmazsa olmazı takım elbiseler bir erkeğin gardolabındaki en özel ve dikkat çekici ürünleridir. Özel davetlerin en şıkları arasında yer almak için kaliteli bir takım elbisenin yanı sıra dikkat edilmesi gereken belli başlı durumlar vardır.

İş hayatında, özel günlerde veya isterseniz de günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz takım elbiseler, binbir çeşitlilikle vitrinlerde yerini alır. Böylelikle herkes kendi bedenine en uygun ürünü kolaylıkla hazır giyimden bulabileceği gibi bir de bespoke suit ürünler tercih edilebilir. Özel dikim takım elbise şeklinde belirtilen bu modeller ise tamamen kişilerin vücut anatomisine göre tasarlanır. Bu sayede kusursuz bir görünüm elde etmek mümkündür. Özel dikim veya hazır giyim takım elbise sahibi olmak için dikkat edilmesi gereken noktalara özen göstererek çok daha hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Öncelikle tercih edeceğiniz takım elbisenin kumaş kalitesine dikkat edilmelidir.
  • Slim fit, tek düğmeli, klasik kesi m gibi modeller arasından vücut anatominize en uygun modeli seçmeniz, konfor ve şıklık açısından önemlidir.
  • Ceket boyuna dikkat edin. Hangi model olursa olsun takım elbise havasını elde etmek için ceket boyunun kalça kapatacak şekilde olması gerekir.
  • Gömlek kolu ve manşetlerin ceket ile en fazla 1 cm kadar aralıklı olmasına dikkat edilmelidir.
  • Omuz ve kol orantısının isabetli yapılması gerekir. Ceket, genel olarak omuzları geniş göstereceği için ekstra vatkalı modeller tercih ederek gereğinden fazla geniş bir görünüm elde edilmemelidir. Kol darlığında da, kolunuzu havaya kaldırdığınızda omuzlar yukarı kalkıyorsa bir beden büyük ceket alınabilir.
  • En önemli detaylardan bir diğeri de ayakkabılar. Takım elbiselerin altına giyilecek ayakkabıların da renk ve model olarak takım elbiseye uygun olması gerekir.
  • Takım elbise içerisinde yer alan gömlek, papyon, ceket, kravat, kol düğmesi, pantolon, çorap, ayakkabı ve varsa diğer her parçanın birbirine uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

Bespoke suit ürünlerle modern gözükmek

Ismarlama takım elbiseler, usta terzilerin elinden çıkan özel dikim ürünlerdir. İşe kişilerin anatomik vücut ölçüleri alınarak başlanır ve bu ölçülere uygun kalıplar hazırlanır. Kişilerin tercih ettiği ve modele de uygun kumaşlar kullanılarak her detayıyla tamamen kişiler için uygun detaylı özel dikim takım elbiseler hazırlanır. Kişilerin tarzını ortaya bespoke suit, kumaşından düğmesine kadar özenle seçilerek hazırlanır. En uygun detayları kullanarak hazırlanan bu tasarımlar ile özel davetlerin en şık kişisi olabilirsiniz.