Tesisatçı

Tesisatçılar binalardaki su sistemlerini kurar ve bakımını yapar. Buna tuvaletler, banyolar, duşlar, lavabolar, çamaşır makineleri ve bulaşık makineleri dahildir. Ayrıca merkezi ısıtma sistemleri kurabilirler ancak gaz kazanları ile çalışmak için ek niteliklere ihtiyaçları vardır. Sultangazi Su Tesisatçısı olarak kaliteli ve güvenli tesisat hizmeti alabilirsiniz. Su Kaçağı Tespiti, tıkanıklık açma, petek temizleme tamir onarım tadilat gibi birçok alanda hızlı ve güvenilir tesisat hizmeti vermektedir. Tesisatçılar yeni boru tesisatı kurar, eski sistemlere servis verir, arızaları belirleyip giderir ve su veya ısıtma sistemleri hasar gördüğünde acil durum çağrılarına katılabilir.

Bir tesisatçı ne yapar?

Bir tesisatçı olarak, bir mülkteki su veya drenaj hareketinin doğru şekilde çalışmasını sağlamaktan siz sorumlusunuz. Bu, yeni sistemlerin kurulmasını veya mevcut borular veya sistemlerdeki sorunların onarılmasını içerebilir. İstanbulun ve birçok Şehirin profesyonel tesisatçılık hizmetini yapan Özyurt Tesisat ile kaliteli güvenilir ustalar ile evinizi ve iş yerinizi güvene alabilirsiniz. Bayrampaşa Su Tesisatçısı olarak sizlerde hizmet almak isterseniz 7/24 yardımcı olabiliriz.

Bir tesisatçının iş rolü aşağıdaki görevleri içerir:

  • Sıcak ve soğuk su, sanitasyon ve drenaj kurulumu
  • Yağmur suyu hasat makinelerinin ve kurşun emicilerin kurulması
  • Gaz, akaryakıt veya katı yakıt kullanan merkezi ısıtma sistemleri ve ev tipi yakıt yakan cihazların kurulumu
  • Su ve ısıtma sistemlerinin tasarımı
  • Boruların ve bağlantı parçalarının kesilmesi ve birleştirilmesi
  • Müşterilere bir tahmin sunmak için siteleri ölçmek veya değerlendirmek
  • Servis sistemleri ve arızaların giderilmesi
  • Sel veya kazan arızaları gibi acil durum çağrılarına yanıt vermek
  • Bir müşterinin evinde veya işyerinde, genellikle yüksekte veya sıkışık koşullarda çalışmak.

Su Tesisatçısı

Su Tesisatçısı Güngören Su Tesisatçısı İnşaat sektöründe iş bulmak için iş tecrübesi çok önemlidir. Bunu okulda veya inşaatta çalışan bir şirket veya akraba ile hafta sonları ve tatillerde çalışarak kazanabilirsiniz. Potansiyel işverenler, CV'nizde listelenen iş deneyimini görmekten her zaman memnun olacaktır. Kalitenin doğru ve tek adresi olan Özyurt Tesisat arayarak sizlerde kaliteli ve güvenilir tesisat hizmeti alabilirsiniz.