Tırnak Şekillendirme Nedir ve Nasıl Yapılır?

Tırnak şekillendirme tırnakların estetik görünmesi için yapılan uygulamalar arasında yer alıyor. Bakımı için öncelikle manikürü yapılan tırnakların törpülenmesi ve estetik görünüme kavuşturulmasıdır. İnsanların beğenileri farklılaşıyor olması ile çok çeşitli şekiller geliştirilmiştir. Bu şekiller kişinin kendi tırnağı üzerine uygulanabiliyor. Bunun yanında tırnakları sağlıklı uzamayan kişilere yapılan protez tırnak ya da jel tırnak üzerine de uygulanabilmektedir.

Günümüzde en çok beğenilen tırnak şekilleri arasında oval, yuvarlak, sivri, kare tırnaklar bulunuyor. Bunların yanında Stiletto tırnak olarak adlandırılan ve adını aynı adlı ayakkabıların sivri burnundan alan tırnak şekilleri de tercih ediliyor. Aynı şekilde yenilikçi olmak isteyen kadınlar gül, lale, balerin tırnak şekillerini yaptırmayı tercih ediyorlar.

Tırnak Süsleme Nasıl Yapılıyor?

Tırnakların şekillendirilmesinin ardından üzerine yapılan motifler ve desenler ile süslenmesi de son zamanlarda popülerdir. Tırnak süsleme yapılması sırasında kişinin beklentileri ve beğenileri öne çıkıyor. Bunun yanında Leman Demir Güzellik salonunda çalışan uzmanlar size en çok yakışacak süslemeler için de tavsiyelerde bulunuyorlar. Tırnak süsleme sırasında hayal gücü ve yaratıcılık öne çıkmaktadır.

Tırnak protez yapılarak üzerine yapılan süslemenin çok daha estetik görünmesi ve uzun süre yapılan uygulamanın kullanılması mümkün oluyor. Protez tırnak düzenli bakımını yaptırdığınız takdirde uzun süre kullanılması mümkün olmaktadır. Güzellik merkezi seçimini dikkatli yaptığınız takdirde protez tırnak, jel tırnak, kalıcı oje ve nail art uygulamalarından istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.