Beklenen yerli otomobil ilk seri üretim aracını bu yılın son çeyreğinde banttan indirecek ve 2023’ün ilk çeyreğinde de ticari olarak satışa çıkaracak. Togg CEO’su Gürcan Karakaş, otomobile ilişkin bazı çarpıcı verileri açıkladı.

C segment elektrikli SUV modelinin seri üretimine başlayan Togg, oldukça iddialı geliyor. 23 Yetenek Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Zirve 23 etkinliğinde konuşan Gürcan Karakaş, yerli otomobilin sektörün öncüsü isimleri birçok çok noktada geride bırakacağını belirtti.

Karakaş “Cesaret” adlı konuşmasında gençlere yönelik tavsiyelerde bulunurken, oyunun kurallarının artık değiştiğini ve Togg’un yeni dünyanın yeni oyuncusu olduğunu vurguladı. Karakaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi.


Hepimiz korkuyoruz bu çok insani bir şey. Ama cesaretimiz de var bu sayede korkuyu yeniyoruz. TOGG 100 yıllık otomotiv şirketlerine karşı bir cesaret gösterisi midir? TOGG’un içinde bulunduğu dünyaya bakarsak oyunun kuralları değişiyor. TOGG yeni dünyanın yeni oyuncusu. Ve değişim cesur oyunculara fırsat veriyor. 100 yıldır araba yapıyor olmanız bu gerçeği değiştirmiyor.