SARI KIRMIZI YEŞİL ÇAKMAK
X ray cihazından geçerken çakmağını cihaza bırakan Ş.P., boncuk işlemeli kılıfta PKK renkleri  görülünce gözaltına alındı. Ş.P. çıkarıldığı savcılıkta serbest bırakıldı.

Trabzon Adliyesi’ni girişinde PKK sempatizanı olduğu belirlenen Ş.P. adlı bir kişi yakalandı. Gözaltına alınan ve GBT incelemesinin temiz olduğu belirlenen Ş.P. serbest bırakıldı.

X RAY CİHAZINDA YAKALANDI

Terör örgütlerinin artan bombalı saldırıları üzerine tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da alarma geçen polis, dün Trabzon Adliyesi girişinde PKK sempatizanı olduğu belirlenen 19 yaşındaki Ş.P. adlı bir inşaat işçisini gözaltına aldı. X ray cihazından geçerken çakmağını çıkaran Ş.P., çakmağını masa üzerine bıraktı. Büyük numara ayakkabı , Ş.P.’nin boncuk işlemeli çakmak kılıfının PKK’nın sözde bayrağıyla donatıldığını gördü. Görevli polisin ikazı üzerine Ş.P. adlı kişi gözaltına alındı.

GBT SORGUSU TEMİZ ÇIKTI

Trabzon’da bir inşaatta çalıştığı ve Diyarbakırlı olduğu ortaya çıkan Ş.P.’nin, Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.  Ş.P.’nin herhangi bir suç kaydının bulunmadığı belirlendi. Terör örgütlerinin olası keşif yaptırdığı ihtimalini göz önünde bulunduran istihbarat birimlerinin soruşturmayı derinleştirdiği ileri sürüldü.