Trabzonspor Şampiyonluğa Koşuyor

Süper ligde fırtına gibi esen Karadeniz ekibi en yakın takipçisi Konyaspor’u kendi evinde ağırladı. Birçok sporsever tarafından erken final olarak adlandırılan maçı Trabzonspor kazandı. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavili ekip Konyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. İkinci sırada yer alan Konyaspor ile puan farkını 12’ye çıkarttı.

Her Gün Üzerine Koyarak İlerliyoruz

Maçın ardından Teknik direktör Abdullah Avcu açıklamalarda bulundu. Her gün hedefine biraz daha yaklaşan Trabzonspor, uzun yıllar sonra şampiyonluğa çok yakın durumda. Tecrübeli hoca; basın mensuplarına ‘’Yine büyük adımlar ile geliyoruz. Şampiyonluğun betturkeygiris.org parıltısını görmeye başladık. Bugün Konyaspor’a karşı baskılı bir futbol sergiledik. Trabzonspor her geçen gün üstüne koyarak yoluna devam ediyor. ‘’ şeklinde konuştu. Uzun zamandır şampiyonluk hakkında yorum yapmayan Avcı, Konyaspor galibiyetinin ardından ilk kez şampiyonluk hakkında biraz daha net yorum yaptı.

İştahlı ve Çoşkulu Bir Maç Oynadık

Konyaspor hakkında da konuşan Avcı, bulundukları yerin önemli olduğunu, organize olarak ikinci sıraya gelebildiklerini belirtti. Trabzonspor’un daha coşkulu oynadığını, maç esnasında farka gidebileceklerini de belirten Abdullah Avcı, orta sahayı hızlı geçerek ve final paslarını daha iyi yaparak farkı açabilirdik. Taraftarımız ile birlikte iştahımız yerindeydi. Güzel bir haftayı geride bıraktık. Bu güzel galibiyeti bütün Trabzonsporluları, Trabzonspor’a gönül vermiş taraftarlarımıza armağan ediyorum. Onlardan bize verdikleri desteğin devamını istiyorum. ‘’ şeklinde açıklamalarda bulundu.