Trabzonspor Umut Bozok Transferini Bitiriyor

Trabzonspor'da yıldız yağmuru devam edecek. Bordo Mavi, iç operasyonda da rakiplerinin gözdesi olan Umut Bozok ile tüm konularda anlaştı. Oyuncu imza için İstanbul'a davet edildi. Trabzonspor, bir aksilik olmazsa Umut'u açıklayacak.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bordo Mavililer, yapacakları transferlerle yeni sezona güvenle girmek istiyor. Bu yönde bir hamle yapan fırtına, girişimlerine devam ettiği yıldızlarla anlaşmaya vardı. Dört futbolcuyu KAP'a bildiren Trabzonspor, bir parlak isim için daha gitti. Geçen sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren ve Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, radarın altına girdi. Fransız ekibi Lorient için forma giyen yıldız forvet hakkında işlem yapıldı. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde genel olarak bir anlaşmaya varıldı.

Galatasaray’ın listesindeydi!

Galatasaray'ı uzun süredir tanıyan 25 yaşındaki forvet, transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi. 38 Süper Lig maçında attığı 20 golle kral olan Umut Bozok, 7 asistle parlak bir maç sergiledi. Yıldız oyuncunun şu anki piyasa değeri 5 milyon euro. Kasımpaşa'nın Lorient'ten satın alma opsiyonunun Umut Trabzonspor'a satılması planlanıyor. Betpark