Uluslararası nakliye firmaları ülkeler arası taşımacılık hizmeti veriyor. Uluslararası nakliyat hizmeti, şehir içi ve şehirlerarası yapılan evden eve nakliyat hizmetlerinin yanında çok daha gelişmiş ve prosedür içeren bir sistem olarak biliniyor. Bu hizmet için köklü bir yapıya sahip güçlü firmalar olması gerekiyor. Geniş araç filosu, eğitimli ve deneyimli ekipler ve güçlü bir sermaye sonucunda uluslararası nakliye hizmeti veren firmalar var olabiliyor.

Uluslararası nakliyat firmalarının bağlı olduğu birçok yasal prosedür bulunuyor. Bu hizmeti sunan firmaların her birinin tüm yasalara, kanunlara, kurallara ve prosedürlere uygun olarak çalışması gerekiyor. Taşımacılık ve uluslararası taşımacılık alanında gerekli olan tüm izin ve belgelerimiz eksiksiz olarak bulundurulması, tüm araçların her tür taşıma ruhsatına ve izne sahip olması ve araç kaptanlarının her birinin taşımacılık ve uluslararası taşımacılık alanında gereken belge ve eğitimleri almış olmaları şartı aranıyor. Ve tüm iş akışının her zaman en profesyonel şekilde yönetilmesi gerekiyor.

BDR Lojistik Grubu uluslararası evden eve taşımacılık

Evden eve taşımacılık hizmeti çok büyük özen ve titizlik isteyen bir iş dalıyken, bunun uluslararası kapsamda yapılıyor olması çok daha büyük bir özen ve titizlik gerektiriyor. Hem prosedürlerin çok daha yoğun olduğu, hem de yolculuk şartlarının çok daha zorlayıcı ve uzun olduğu uluslararası evden eve taşımacılık hizmetinde BDR Lojistik Grubu ile iletişime geçebilirsiniz.

BDR Lojistik Grubu firma olarak her zaman sektörün tüm gerekliliklerine kulak veren en yenilikçi firmalardan birisidir.  Hızla gelişen teknoloji sayesinde her alanda olduğu gibi taşımacılık ve nakliye alanında da birçok önemli değişiklikler yaşanıyor. Bu gelişim ve değişimler sistemin çok daha sorunsuz ve hızlı şekilde ilerlemesine destek sağlıyor. Ve BDR Lojistik Grubu tüm bu değişimleri en yakından takip ederek müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Köklü ve yenilikçi bir firma olarak bu alanda sürekli yükselen bir ivme ile yolumuza devam eden BDR Lojistik Grubu ile güvenli bir işbirliği kurabilirsiniz.

BDR Lojistik Grubu Uluslararası güvenli taşımacılık

BDR Lojistik Grubu bünyesinde yapılan uluslararası evden eve taşımacılık hizmeti için geniş bir araç filosu yer alıyor. Filoda yer alan tüm araçlar kapalı kasa tırlardan oluşuyor. Her biri gerekli tüm belge ve izinlere sahip olan bu nakliyat araçları aynı zamanda uzun yolculuklarda tüm eşyalarınızın en güvenli şekilde taşınabilmesi için özel olarak hazırlanıyor. Kapalı kasa tırlar ile tüm eşyalarınız her tür hava koşullarından en üst düzeyde korunuyor. Yine kasa içlerinde yer alan gerekli tüm havalandırma sistemleri sayesinde, günler sürecek yolculuklar ve ülke değişimlerinde denk gelinen beklenmedik hava koşulları için en uygun kasa içi sıcaklıkları sağlanıyor.

BDR Lojistik Grubu bünyesinde yapılan tüm evden eve taşımacılık hizmetlerinin tamamı sigortalı olarak sağlanıyor. Uzun ve yorucu yol şartlarına bakıldığında sektörün vazgeçilmez unsurlarından birisi olarak sigortalı taşımacılık karşımıza çıkıyor. Beklenmedik tüm olaylara karşı her bir parça eşyanız BDR Lojistik Grubu tarafından güvence altına alınıyor.

Uygun fiyatlı uluslararası nakliyat hizmeti

Uluslararası eşya taşımacılık hizmeti oldukça kapsamlı bir hizmettir. Bu hizmet içerisinde eşya taşımacılığı, eşya depolama, parça eşya taşımacılığı gibi detaylar bulunuyor. Ve tüm bu detaylar yapılan fiyatlandırmalarda önemli bir rol oynuyor.

En uygun fiyatlı uluslararası nakliyat hizmeti için BDR Lojistik Grubu ile iletişime geçebilirsiniz.

Uluslararası nakliyat fiyat al desteği ile ücretsiz eksper talebinde bulunabilirsiniz. Böylelikle taşınma öncesinde uluslararası bir taşınmanın sizlere ne kadar mal olacağını ve ne kadar bir zaman alacağını en hızlı ve net şekilde öğrenebilirsiniz.

Uluslararası nakliyat hizmeti alırken dikkat etmeniz gereken unsurların başında güvenli ve sağlam bir hizmeti çok uygun fiyatlarla alabiliyor olmanızdır. Eğer başka bir ülkeye taşınacak olan bir ev ise, bu evin kaç odası olduğu, eşyaların yoğunluk durumunun ne olduğu ve taşınacak yeni adresin hangi ülke olduğu fiyatlandırmalarda ele alınıyor. Ya da bir işyeri için taşınacak olan eşyaların yoğunluğu, cihazların hacmi ve yine hangi ülkeye taşınacak olması değerlendiriliyor. Tüm bu bilgiler doğrultusunda en uygun fiyatlar bir teklif halinde sizlere sunuluyor.

Ev veya ofislerinizin uluslararası taşınma sürecini en güvenilir şekilde ve çok uygun fiyatlarla BDR Lojistik Grubu’na teslim edebilirsiniz.