Uluslararası ticaret hukuku hizmeti genellikle birçok türk şirketinin uluslararası şirketler ile yapacağı anlaşmanın hazır bir şekile getirilmesi ve düzenlenme şeklidir. Yabancı herhangi bir şirketin Türkiye'de yapacağı belirli başlı ticari konular hakkında hukuki destek alma ve aynı zamanda hukuki bir zemin oluşturma hizmetidir.

Uluslararası Ticaret Hukuku Nedir?

Uluslararası ticaret hukuku farklı ülkelerde ikamet eden şirketler veya yabancı uyruğa sahip olan kişiler içerisinde hem ürün hem de hizmet türü konularda uluslararası ticari sözleşme ile ilgilenen bir hukuk birimidir. İthalat ve ihracat günümüzde çok büyük bir öneme sahip olduğu için uluslararası ticaret bu yüzden oldukça önemli bir hale gelmiş durumdadır. Bu yüzden uluslararası hukuk hem kamu açısından hemde özel hukuk açısından farklı düzenlemeler gerektirir.

Ticaret hukukunun belirli başlı özel hukuk tarafından göze alınan konuları uluslararası ticaret hukuku sözleşme bilgisi, uluslararası ürün satışı, teslim şekli, uyuşmazlık çözümü ve ödeme biçimidir. Uluslararası ticaret hukuku hakkında bilgi almak için https://beklerpartners.com/uluslararasi-ticaret-hukuku/ ziyaret edebilirsiniz.