Yeppuda

Kore kozmetik ürünleri temsilcisi ve ürün tedarikçisi Yeppuda, artık Türkiye’de. Kore markasının en iyi temsili Yeppduda, mükemmel kozmetik ürünleri ile hanımların ve beylerin ihtiyaçları için bir araya geliyor. Yeppuda, Kore dilinde güzel ve hoş anlamlarına gelmektedir. Bu kelimeler Yeppuda ürünlerini tanıtan en kısa ifadedir. Yaş fark etmeksizin tüm kesimlerin kullanacağı ürünler artık hiç olmadığı kadar yakınınızda.

Yeppuda ürünleri ‘’A’’ kalite bir ürün tedariki ile desteklenmiştir. Güney Kore cilt bakım ürünleri, Yeppuda’nın eşsiz dokusu ile müşterileri ile buluşmaktadır. Normal kozmetik markaları, içerisinde sadece birkaç kategoriden oluşan ürün çeşitliliği sunarken Yeppuda bambaşka bir yol izlemiştir. Yeppduda’nın web sitesinde satılan ürünler, ayrı ayrı bir kategoride sunulmuş ve ayrıca her bir ürün kategorisi için filtreleme seçeneği getirilmiştir. Müşteriler bu sayede ürünlerini zaman kaybetmeden, pratik bir şekilde bulabilmektedir.

Bu cilt bakım ürünleri kategorileri ise şu şekildedir: Markalar, cilt bakımı, maskeler, makyaj, vegan ve SKT indirimleri. Bu kategorilerde dünyanın en iyi Kore markalarına sahip ürünler satılmaktadır. Kategoriler, kendi aralarında birkaç başlık altında ele alınır.

Yeppuda Kalitesinin Öncüsü Markalar
Yeppuda sitesinde bulunan markalar, tüm ürün yelpazesinde boy göstermektedir. Bu markalar Kore menşeili olup en çok tercih edilenlerdir. En başta gelen marka ise Tonymoly’dir. Güzellik ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu marka, Yeppuda farkı ile eğlenceli tasarımları ile dikkatleri üzerine topluyor. Markanın en iyi Kore kozmetik ürünleri arasında sayabileceğimiz ürünü ise maskeleridir.

Markalar kategorisinde gözümüze çarpan bir diğer firma da Heimsih’dir. Bireyin benzersizliğine ve güzelliğine fokuslanan bu Güney Kore markası, makyaj temizleme ürünleri ile adından sıkça söz ettirmektedir. Ayrıca bu muhteşem marka, yüz temizleme ve bakım ürünleri ile de oldukça farklı bir ürün içeriğine sahiptir.

Pek tabii en bilinen marka da Romand’dır. Ünlü makyaj aktrisi Saerom Min'in kendi markasıdır. Birçok ürün yelpazesinde boy göstermiştir. Ayrıca Yeppuda bünyesi altında Goodal, %100 Güney kore kozmetik ürünleri statüsünde yer almaktadır.

Cilt Bakımında Kore Kalitesi
Yeppuda Korelilerin eşsiz ten dokusunu ayağınıza getirdi. El kremlerinden yüz temizleme ürünlerine, göz kremlerinde gözenek ve siyah nokta temizleyicilere kadar Yeppuda kalitesi söz konusu. Bu başlıklarda bulunan her bir ürün üstün Güney Kore markaları adı altında üretilmektedir. Kore menşeili bu ürünler müşterilere hızlı kargo imkanı ile gitmektedir. Hiçbir bekleme veya gecikme söz konusu değildir.

Yeppuda’nın Eşziz Maskeleri
Kore cilt bakım ürünleri içinde kendinden söz ettiren bir diğer kategori de kesinlikle maskelerdir. Maske, kadınlar için bir kozmetik üründen çok rahatlama aracıdır. Maskelerin kalitesi ise son derece önemlidir. Sahte veya kalitesiz maske kullanımı cildinize büyük bir zarar verebilir. Bu yüzden Tonymoly ve Goodal markalarının bulunduğu bu kategori, 10.000’den fazla satış yakalamıştır. Her biri ayrı bireylere satılan bu 10.000 ürün ise oldukça çeşitli varyantları ile müşterileri ile buluşmaktadır.

Makyaj Güzelliğinizin Sadece Bir Öncüsü
Kore kozmetik ürünleri dediğimizde ve Yeppuda söz konusu olduğunda makyaj malzemelerinden bahsetmemek olmaz. Romand markası ile dikkatleri üzerine çeken firma, likit ruj veya stic rujları ile oldukça fazla insana erişiyor. Geniş renk skalası ile bu ürünler, tüm yaş gruplarına hitap ediyor. Bunların yanında far peleti, hıgligter, allık ve makyaj temizleme ürünleri de beraberinde geliyor. Tüm makyaj kategorisini ele geçiren Romand ürünleri %100 kalite güvencesi ile kapınıza kadar gelmektedir.

Yeppuda Vegan Kullanıcıları Unutmuyor
Yeppuda’yı diğer markalardan ayıran, Kore cilt bakım ürünleri satan bir firma haline getiren fark, müşterilerin isteklerini doğrudan değerlendirmesidir. Bu hususta bazı müşteriler, tamamen bitkisel ürünleri tercih ediyorlar. Fakat bu ürünler büyük ve geniş bir ürün yelpazesinde bulmak ayrı bir zaman istiyor. Yeppuda sizi bu zorluktan kurtararak ‘’Vegan’’ adı altında bir kategoriye sitesinde yer veriyor. Bu kategoride %100 bitkisel materyallerden oluşan ürünler, oldukça geniş bir yelpazede bulunmaktadır. Öyle ki bu başlıkta yer alan ürünlerden kimisi yüz temizleme ürünü kimisi de tonik ped olarak karşımıza çıkmaktadır.

İndirime Giren Ürünleri Yeppuda ile Yakala
Yeppuda bir diğer Kore kozmetik ürünleri kategorisinde indirimli ürünlere yer veriyor. Öyle ki bu ürünlere getirilen indirimler %70 ve %80 civarında olabiliyor. İndirimleri kaçırmamak ve tam teşekküllü Güney Kore ürünlerini almak isterseniz Yeppuda’yı düzenli olarak inceleyebilirsiniz.