YouTube Türkiye'de ve dünyada birçok birey tarafından etkin bir şekilde kullanılan ve son derece beğenilen bir sosyal medya platformudur. Instagram ya da Twitter gibi uygulamaların aksine YouTube üzerinden bireyler görüntülenme izlenmeye ve takipçi sayıları kadar para kazanabilme imkânına sahiptir. YouTube üzerinden para kazanma işlemlerini başlatabilmek için bireylerin öncelikle 1000 adet takipçi sayısına ulaşmaları ve 4000 saat içeriklerinin izlenmiş olması gerekmektedir. Yeni kurulan kanallar bir yıl içinde YouTube'un koymuş olduğu bu şartları yerine getirdiği takdirde hesaplar incelemeye alınarak YouTube tarafından uygun görülen önce para kazanma işlemleri aktive edilmektedir. Bazen haftalar aylar hatta yıllar sürebilen bu çalışma neticesinde bireyler hızlı bir biçimde hedefe ulaşamadıkları takdirde para kazanma türeci sonlanmaktadır. YouTube üzerinden para kazanabilmek için ve bunu hızlı bir biçimde yerine getirmek için YouTube görüntülenme satın alma işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Crovu sektöründe lider

Crovu sosyal medya platformlarında dijital çözümler üreten lider bir kuruluştur. Firma kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergiler. Crovu YouTube hizmetleri ile bireyler YouTube kanalları için takipçi satın alma ve görüntülenme satın alma işlemlerini yapabilmektedirler. YouTube izlenme satın alma işlemlerini yapmak oldukça kolaydır. Kuruluşun internet sitesine girerek müşteriler burada bir sipariş oluşturur. Siparişin ardından güvenli ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarla YouTube takipçileri 60 saniye içerisinde bireylerin hesabına tanımlanır.

Tamamen gerçek izlenme oranları ile çalışır

Crovu kurulduğu günden bu yana tamamen gerçek izlenme oranları ile ve tamamen gerçek izleyiciler ile birlikte çalışmaktadır. Bu nedenle de ülkemizde dijital çözümler noktasında hareket eden ve faaliyet yürüten kuruluşlardan bir adım önüne geçmektedir. Crovu YouTube izlenme satın alma konusunda da yine sektöründe öncülük etmektedir. Uygun fiyatlarla dijital çözümler üreten Crovu özellikle de YouTube sosyal medya platformu için paketler halinde çeşitli seçenekler sunmaktadır. Paketleri oluştururken efektif özenli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir biçimde fiyat politikasını düşük tutmaya gayret göstermiştir. Ayrıca Crovu 24 saat içinde hızlı teslimat ve canlı destek hizmetleriyle dijital çözümler üretme noktasında Avrupa Birliği standartlarında çalışma sürdürmektedir.