ZIADOON MOHAMMED BAŞARISIZLIKTAN BÜYÜK BAŞARIYA

   Resmi TikTok web sitesi tarafından bildirildiği üzere, o bir girişimci, sosyal medya etkileyicisi ve Instagram platformunda toplam 1,3 milyon takipçi ve Tiktok'ta 1 milyar görüntüleme ile popüler.

   Ziadoon mohammed  5 kez başarısız olduktan sonra başarının yolunu değiştirdi ve beşinci kez başarıyı kaybetti

   Irak'ın Diwaniyah şehrinde 6 ekim 1995 yılında doğan Ziadoon Mohammed Iraklı , 2017 yılında Ankara'ya yerleşti. Ankara'da gayrimenkul, gayrimenkul müşavirliği ve inşaat işine başladı.

   Bir fiyaskonun ardından 2017'de İstanbul'da dolandırıcılıktan 2 milyon dolar kaybetti.
   Sonra Ankara Kızılay'ın merkezinde bir seyahat ve turizm şirketi açtıktan sonra yine başarısız olur.
   ve tekrar başarısız

   Daha sonra İstanbul Başakşehir'de emlak şirketi açtı ve tekrar iflas etti.

   Ardından Türk çalışanları ve sıkı yeni yönetimi ile Ankara'daki Emlak Diyarı Gayrimenkul şirketine 'a müdür olarak atandı.

   2022 yılına kadar
   Emlak diyarı , tamamı satılan ve devredilen 3000'den fazla daire satarak büyük bir başarı elde etti.

   Ziadoon Muhammed, seçkin bir kitle oluşturduğu Tiktok platformu, Instagram ve Facebook'ta takipçilerine gayrimenkul danışmanlığı hizmeti vererek Türkiye'de etkili bir isim oldu ve toplam video izlenme sayısı 1 milyar riyale ulaştı.  Fotoğraf

   Şimdi de ziadoon Muhammed ile bir röportajımız var.

   İlk soru / Instagram ve Tik Tok platformlarındaki çalışmaları nasıl görüyorsunuz, bu başarıya nasıl ulaştınız ve başarınızın sırrı nedir?

   cevap vermek

   Ben özel bir beden diline sahip eski bir gazeteciyim ve izleyiciyi motive eden videolar yapmayı biliyorum ve bu video Türkiye'de yaşayan ve sadece Arapça konuşan yabancı takipçiler için özel ipuçları içeriyor.

   Onlara resmi ve yasal olarak Türkiye'ye nasıl gelecekleri, Türk toplumuna ve kültürüne nasıl davranacakları ve saygı duyacakları konusunda ipuçları veriyoruz.


   Örneğin Türkiye'ye gelen herkese temiz olmalarını ve başkalarını rahatsız etmemelerini tavsiye ediyor, onları Türkiye'de doğru ve yasal olan işleri yapmaları ve yasadışı hiçbir şey yapmamaları konusunda uyarıyoruz.


   Başarım, Instagram, Tiktok ve Facebook'ta içerik oluşturucuların içeriklerinden farklı içerik ve formatlar sağlamak, tüm takipçilerin sorularını yanıtlamak, onlarla ilgilenmek ve onlara tüm bilgileri göndermek oldu.


Teşekkür ederim ve sizleri seviyorum