Ziya Efendi Kuru Meyve

Ziya Efendi markası, gerçek meyvenin tadını ve dokusunu en iyi kalitede sizlere sunmak için çalışır. Markamız, kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza alabileceğiniz çeşitli kuru meyve seçenekleri sunar. Bununla beraber bizden satın aldığınız ürünlerde sadece ikramlık değil aynı zamanda daha sağlıklı atıştırmalık seçimine de yatırım yapmış olursunuz. Bu nedenle, hediye listenize bir hediye daha eklemek veya tariflerinize bu çeşitli ürünlerimizden eklemek istediğinizde, meyve kurusu ürünlerimiz her zaman taze, besleyici ve tabii ki lezzetlidir!

Hangi Ürünlerimize Ulaşabilirsiniz?

Günlük yaşantınıza dahil edebileceğiniz her türlü kuru meyve ürünümüzle hizmetinizdeyiz. Kuru yaban mersini, sabahları bir kase yulaf ezmesiyle iyi giden yumuşak ve çiğnenebilir bir dokuya sahiptir. Yine kahvaltıların vazgeçilmezi krepleriniz ile kuru üzüm harika gidecektir. Bununla beraber ara öğünlerinizi kuru kayısı ile zenginleştirebilirsiniz. Ve bunun gibi birçok kuru meyve ürünümüzde ziyaefendi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimizin İçeriği Nasıldır?

Ziya Efendi kuru meyve üretiminde en iyi sağlık garantilerini sunarken ürünleri değiştirmeyen doğal bir kurutma sürecini sürdürür. İlave şeker içermeyen 0 meyve veya sebze türevli bileşenlerden üretilen Ziya Efendi markamızın ürünleri yapay renkler, aromalar ve koruyucular içermez. Meyvelerin, belirli işlevlerin gerekli olduğu ve herhangi bir yapay renk, tat ve koruyucu içermediği çok çeşitli uzun raf ömrü uygulamalarına dahil edilmesini sağlar.

Hizmet Sürecimiz Nasıldır?

Hizmet sürecimiz organik üretim yönetmeliklerine uygun kimyasal ürünler içermeyen tarımla başlar. Yetiştirmeden kurutmaya kadar tüm süreçler özenli bir şekilde gerçekleştirilir. İmalatımızda hiçbir koruyucu madde kullanılmaz. Tüm bunlara ek olarak, yaklaşık %5-8 nem oranı ile optimum kurutma seviyesine ulaşarak maksimum kalitede ürünlerimizi sizlere sunmayı amaçlıyoruz.