Ankara’dan gelerek deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta görev yapan polis ekipleri de kısal alanlarda yaşayan afetzedelere ihtiyaç malzemelerini ulaştırarak destek oluyor.

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta devlet-millet el birliği ile yaralar sarılmaya devam ediliyor. Bu çerçevede Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen Kahramanmaraş’a görevlendirilen polis memurları da çalışmalar yapıyor. Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına koordineli bir şekilde hareket eden polisler ekipleri, kırsal alanlarda yaşayanlara da ulaşıyor. AFAD koordinesinde hazırlanan başta gıda, hijyen malzemeleri ve çocuk kıyafetleri ile oyuncaklardan oluşan paketleri, polisler belirlenen mahallelerde vatandaşlara ulaştırıyor.

Dulkadiroğlu ilçesi Bulanık Mahalle Muhtarı Ökkeş Kaya’da polislerin sürekli desteğini gördüklerini belirtere, “Mahallemize Trabzon’dan gelen hayırseverlerin katkılarıyla elde edilen malzemeler Ankara polis ekiplerince bizlere dağıtıldı. Çok teşekkür ederiz. Mahallemiz 630 hane ve 90 yıkık evimiz var” dedi.