İbrahim Murat Gündüz, Adana'nın karate severlerine müjdeli haberi vererek, "Shotokan Karate-Do Teknik Çalışmaları ve Antrenörlük Eğitimi" üzerine bir seminerin duyurusunu yaptı

Ibrahim Murat Gündüz, karate eğitmeni ve aynı zamanda Anatolia Spor Kulübü'nün kurucusu ve dünya şampiyonu olan Cumali Sarıdoğan'a, dünyaca ünlü karate ustası ve WSKF Federasyonu'nun baş eğitmeni 9. dan Hitoshi Kasuya sensei'yi Adana'da bir seminer düzenlemek üzere davet ettiği için teşekkürlerini sundu. Gündüz'ün, Karate ve Eğitim Yardımlaşma Vakfı'nın mütevelli heyetinde yer aldığı ve Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde Ercüment Taşdemir'e, Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde ise yakın arkadaşı ve milli takım antrenörü Şahin Eroğlu'na destek verdiği bilinmektedir.

Ibrahim Murat Gunduz Karate Yard Mlasma

İbrahim Murat Gündüz, Adana'nın karate severlerine müjdeli haberi vererek, "Shotokan Karate-Do Teknik Çalışmaları ve Antrenörlük Eğitimi" üzerine bir seminerin duyurusunu yaptı. Dünya Shotokan Karate Federasyonu'nun (WSKF) Teknik Kurul Üyesi ve Baş Eğitmeni, 9. Dan Karate Antrenörü Hitoshi Kasuya'nın bu etkinliğe konuk olacağını aktardı. Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, Kasuya sensei'nin yanı sıra Doç. Dr. Cenab Türkeri, Kasım Demir ve Cumali Sarıdoğan gibi deneyimli eğitmenler de bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Gündüz, tüm karate camiasını bu seminere davet etti ve organizasyonda emeği geçen Kasım Demir ile İsmet Turna'ya teşekkürlerini iletti.

https://linktr.ee/ibrahimmuratgunduzlink

Editör: özge Özkan