Ziraat Türkiye Kupası'nda nefes kesen mücadelelerin ardından son 16 turu tamamlandı. Hangi takımların çeyrek finale yükseldiği merakla bekleniyordu ve dün oynanan heyecan dolu Gençlerbirliği-Trabzonspor ve Antalyaspor-Beşiktaş maçları sonucunda çeyrek finale kalan 8 takım belli oldu.

4 Büyüklerden 8 Güçlü Takım Çeyrek Finale Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalmayı başaran takımlar arasında Türk futbolunun güçlü temsilcileri bulunuyor. Çeyrek finale adını yazdıran takımlar şu şekilde sıralanıyor: Fatih Karagümrük, Galatasaray, Ankaragücü, Tümosan Konyaspor, Rams Başakşehir, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş.

Kura Çekimi Heyecanı 12 Şubat'ta Başlıyor

Turnuvanın bir sonraki aşaması olan çeyrek ve yarı final kura çekimi ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 12 Şubat Pazartesi günü düzenlenecek. Saat 14.00'te Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, futbolseverlere heyecanlı anlar yaşatacak. A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak olan çekimle birlikte, çeyrek final eşleşmeleri netlik kazanacak.

Çeyrek Final Heyecanı 27 - 28 - 29 Şubat'ta Yaşanacak

Çeyrek finale kalan takımlar arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadeleler, 27 - 28 - 29 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Eşleşmelerin belli olmasının ardından, maçların tam günü ve saati belirlenecek. Futbolseverler, bu tarihleri şimdiden takvimlerine işaretleyerek heyecan dolu müsabakaları kaçırmamak için hazırlıklara başlayabilirler.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final mücadeleleri sona erdiğinde, galip gelen takımlar bir adım daha yarı finale yaklaşacak. Her maçın kendi içinde bir heyecan barındıracağı bu evre, futbol tutkunlarını bekleyen bir diğer büyük olay.

Geçtiğimiz turda rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselen takımlar, birbirinden zorlu mücadelelerle karşı karşıya gelecekler. Türk futbolseverleri, takımlarının kupa yolundaki başarıları için sabırsızlıkla beklemeye başladı. deneme bonusu 2024

Editör: özge Özkan