Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenen 35'inci Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri kapsamında Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası konser verdi. Seyirpark Amfi Tiyatro'daki konserde genç müzisyenler, seslendirdikleri eserlerle izleyicilerden alkış aldı.
Korkuteli Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen konsere Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Güreş Komitesi Başkanı Bayram Çınar, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şef ve solist Furkan Üstündağ yönetimindeki Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası, seslendirdiği eserlerle büyük beğeni toplarken, vatandaşlar müziğe alkışlarıyla eşlik etti.
'GENÇLERİMİZİN EMEĞİNE VE YETENEĞİNE HAYRAN KALDIK'
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, konserin ardından yaptığı konuşmada genç müzisyenlerin performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Bu akşam Seyirpark'ta gerçekten çok güzel bir atmosfer yaşadık. Gençlerimizin sahnedeki enerjisi, yeteneği ve müziğe olan sevgisi hepimizi çok etkiledi. Böylesine güzel bir orkestrayı Korkuteli'mizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk' dedi.
Korkuteli'nin kültür ve sanat etkinlikleriyle daha da renklenmesini önemsediklerini belirten Caran, 'Biz Korkuteli'de sadece festivallerimizle değil, sanatın ve müziğin her alanıyla vatandaşlarımızı buluşturmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bir şehri güzelleştiren sadece yolları ve parkları değil; kültürü, sanatı ve insanların birlikte yaşadığı güzel anlardır' diye konuştu.
Caran, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Furkan Üstündağ ve genç müzisyenlere teşekkür ederek, orkestrayı yeniden Korkuteli'de ağırlamak istediklerini söyledi. (DHA)





