Dijital çağda sevdiklerimize alacağımız hediye seçenekleri de değişti. Son dönemde özellikle internet üzerinden çiçek ve hediye siparişi verme, en çok tercih edilen seçenek oldu. Bu alanda ilk adını duyuran, online çiçekçi olarak ünlenen Çiçek Sepeti olmuştur.

Osevio.com da Çiçek Sepeti içinde yer alan en prestijli mağazalardan biri olarak yer almaktadır. En güzel doğum günü çiçekleri, tasarım orkideler, takı kolye aksesuar ve mis kokulu frezyalar ve yenilebilir çiçeklerin en özel çeşitlerini online olarak hizmetinize sunmaktadır. Bu ürünlerden sevdiğinize uygun olduğunu düşündüğünüz ürünü alıp aynı gün kargoya verilmesini talep edebilirsiniz. Ya da en taze çiçeklerimizden birini seçip, yine aynı gün teslim olmasını sağlayabilirsiniz. İsterseniz seçeceğiniz özel bir günde teslim edilmesini de not düşebilirsiniz.

Konsept Hediye Kutusu Seçenekleri, Kişiye Özel Çiçek Ve Hediye Seçenekleri

Bunların yanı sıra ürünlerimiz içinde bir de konsept hediye kutusu seçeneklerimiz bulunmaktadır.  

  • İşe yeni başlayan arkadaşına “Hayırlı Olsun” demek,
  • Doğum gününü kutlamak için sevdiğinize Nostaljik Şekerleme Kutusu” göndermek
  • Kahve sever arkadaşınıza bir jest yapmak
  • Patronunuza ya da babanıza isme özel prestijli hediye kutusu göndermek
  • Yeni doğum yapan arkadaşınızı “ Hoş Geldin Bebek” setimizle mutlu etmek
  • Anneler Gününde  “ Canım Annem” seti ile annenizi gülümsetmek
  • Pandemi döneminde virüsten korunma seti ile sağlıklı kalabilmek
  • Yılbaşında ne alacağınızı düşünmeden harika bir hediye verebilmek isterseniz konsept hediye kutusu seçenekleri içinden size uygun olan birini seçebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerine gönderim yapabilme kabiliyetine sahip olduğumuzdan ülke içinde istediğiniz lokasyonu tercih edebilirsiniz. Siz sadece kime ne hediye vermek istediğinize karar verin yeter. Osevio.com olarak aynı gün içinde kargoya veriyoruz. Çiçek siparişlerinizin sahibine ulaştırılmasında istediğiniz tarihte ya da aynı gün teslimat sağlıyoruz. Ödeme seçeneklerinde kredi kartı, havale ve kapıda ödeme gibi alternatifler sunuyoruz. Size uygun olan bir seçenek ile binlerce hediyelik ürün ve ya kişiye özel ürünler içinden seçtiğiniz ürünün ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Siz siparişinizi verin, adresinizi girin, ödeme yönteminizi seçin ve arkanıza yaslanın. Sevdiklerinizi en güzel çiçekler ve hediyelerle sevindirmek için yapmanız gereken sadece bu kadar. Geriye bir tek sevdiklerinizin memnuniyetini görüp, teşekkürleri kabul etmek kalıyor. Haydi! Ne duruyorsunuz? Sevdiğinizi mutlu edecek çiçek ve hediye seçenekleri için Osevi.com’u ziyaret ediniz.