ANTALYA, (DHA)- KONYAALTI Belediye Başkanı Cem Kotan, HayatPark içerisinde yer alan Otizm Merkezi'nin artık belediye bünyesinde hizmet vereceğini belirterek, merkezdeki eğitim ve etkinlik sayısını artıracaklarını açıkladı.

Çöp konteynerine çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı
Çöp konteynerine çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı
İçeriği Görüntüle

Konyaaltı Belediyesi ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında HayatPark'taki Otizm Merkezi'ne yönelik protokol tarihi sona erdi. Konyaaltı Belediyesi bünyesine geçen merkeze yönelik proje aşaması son noktaya taşındı. Merkezi ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve belediye bürokratları incelemelerde bulundu. Merkezdeki eğitmenlerden bilgi alan Başkan Kotan, merkezin artık Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye devam edeceğini duyurdu.

AKTİF VE KULLANIŞLI OLACAK

Merkezin daha aktif ve kullanışlı bir hale geleceğini vurgulayan Kotan, 'Merkezde eğitim alan bireylerin eğitimleri devam edecek. Eğitmenlerle görüşerek projeyi şekillendireceğiz. Konuyla ilgili sivil toplum örgütleri ve ailelerle görüşmeye devam edeceğiz. Mevcut eğitmenlerimiz istedikleri takdirde görevine devam edecek. Ben de merkezde eğitimler vereceğim. Buranın sorumluluğu Konyaaltı Belediyemize ait olacak. Bireylerle ilgili gözünüz arkada kalmasın. Konyaaltı Belediyesi olarak onların yaşam yolculuklarında eşlik etmeye devam edeceği' dedi. (DHA)

Kaynak: DHA