Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Kaymakam Sezgin Üçüncü ve beraberindekiler bayramlaşma merasiminde vatandaşların bayramını kutladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki bir düğün salonunda Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Saniye Caran, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Teğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü Rıdvan Karaaslan, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri vatandaşlarla bayramlaştı.
Kaymakam Sezgin Üçüncü, 'Bir bayramı daha hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum' dedi.
Kaymakam Sezgin Üçüncü, beraberindekilerle İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polisler, Jandarma Komutanlığı'nda askerler ile bayramlaştı. Daha sonra Üçüncü ve eraberindekiler Korkuteli Devlet Hastanesi'nde, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Teğmen Vedat Kılınç, gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti. (DHA)





