Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kurtuluş Parkı’nı yeniden restore ettirerek Kurtuluş Mahallesi’nin çocuklarına hediye etti. Akay, “Siz istediniz, biz yaptık. Çocuklarımız için bundan sonra daha güvenli daha ferah bir park var. Güle güle bu parkta oynayacaklar” dedi.

“Parkımız Seyhan’a ve Kurtuluş Mahallesine hayırlı olsun”

Kurtuluş Parkı’nı restore ettirerek mahalle halkının hizmetine veren Akay, “Seyhan’daki tüm çocukların yüzü gülene kadar bütün gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Hem çocuklarımızı hem de ailelerini güvenli bir park ortamında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ferah bir ortamda çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak olan parkımızda oyun alanları, glütensiz kafe ve sanat evi eserlerimizle destekledik. Parkımız Seyhan’a ve Kurtuluş Mahallesi halkına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Hizmetlerimiz yeni dönemde de devam edecek“

Dörtyol’da hırsızlık ve fuhuş suçundan 2 kişi tutuklandı Dörtyol’da hırsızlık ve fuhuş suçundan 2 kişi tutuklandı

Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği açılışta çocukların yeni parklarına kavuşma sevinçleri dikkat çeken bir görüntü oldu. Adana’yı eski günlerine kavuşturmak adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Akay, “Adana yaşanabilir bir kent haline gelme yolunda bizim gayretlerimizle ilerliyor. Seyhan Belediyesi’nde halkın katılımını her zaman sağlayarak hizmet ürettik. Kurtuluş Mahallesi halkına yaraşır bir parkı yeniden dizayn ederek yeni köşelerimizle hizmete sunduk. Yeni dönemde de bu hizmetlerimiz aralıksız sürecek” dedi.