Deniz Seki Yıllar Sonra Günah Çıkardı - Bayhan'a Söylediği O Sözler Meğer Paravanmış!
Deniz Seki Yıllar Sonra Günah Çıkardı - Bayhan'a Söylediği O Sözler Meğer Paravanmış!
İçeriği Görüntüle

Demet Akalın’dan Sosyal Medya Temizliği - "Sefo Cimri Çıktı, Murat Boz Yalaka!"

Hani bazı sabahlar uyanırsınız da magazin dünyasında taş üstünde taş kalmamıştır ya, işte tam öyle bi' güne denk geldik valla. Demet Akalın yine bildiğimiz gibi; hem dobra hem sitemkar hem de fena halde eli maşalı! Her şey Sefo’yla yaptıkları o "Yerinde Dur" şarkısının 300 milyon dinlenip rekor kırmasıyla başladı aslında. Geçtiğimiz gün Gökhan Özen'in sahnesine konuk olan Demet abla, mikrofonu eline alınca bombayı patlattı: "Sefo’dan para falan almadık, meğer çocuk ne cimriymiş!" diyerek herkesi şoke etti. Espriyle karışık "Paramı gönder Sefo!" diye bağırdı ama Sefo’dan "Abla böyle mi anlaştık?" cevabı gelince ipler koptu bi' kere.

Murat Boz’a "Yalaka" Göndermesi Mi - Blok3 Meselesi Dostluğu Bitirdi!

Demet Akalın’ın hışmından nasibini alan tek isim Sefo değil yani. Popun sevilen ismi Murat Boz da bi' anda kendini kara listede buldu. Mevzu aslında genç rapçi Blok3'ten çıkıyor. Blok3'ün şarkıları Spotify'dan silinince Murat Boz "Bu çocukları el üstünde tutmak lazım" diye bi' açıklama yapmıştı. Ama gel gör ki; Blok3’le bot basma davası yüzünden mahkemelik olan Demet Akalın bu desteğe çok bozulmuş heralde. Murat Boz’u anında takipten çıktı ve üstüne "Kimseyle aram iyi olsun vizyonum yok, o işi yalakalar yapar" diye hikaye paylaştı. Hani "eski dosttan düşman olmaz" derler ama magazin dünyasında bi' tıkla her şey tarih olabiliyor maalesef.

Instagram’da Büyük Katliam - Tam 20 Ünlü İsmi Tek Kalemde Sildi!

Demet Akalın’ın hızı kesilmicek gibi duruyor; ünlü şarkıcı dün gece Instagram hesabında resmen "büyük temizlik" yaptı desek yeridir. Sektörden ve cemiyet hayatından tam 20 tane ünlü ismi peş peşe takipten çıkınca herkes "Neler oluyor, sırada kim var?" diye birbirine sormaya başladı haliyle. Listenin bu kadar kabarık olması, müzik camiasında yeni bi' savaşın habercisi gibi bişey resmen. Eskiden olsa yüz yüze tartışılırdı, şimdi her şey bi' "unfollow" tuşuna bakıyor artık. Bakalım o meşhur kara listede daha kimlerin adı çıkıcak, yakında kokusu iyice yayılır nasılsa!

Sizin anlayacağınız, Demet Akalın yine gündemi belirledi, ortalığı bi' güzel birbirine kattı her zamanki gibi. Hani o meşhur şarkısında dediği gibi "yerinde dur"amıyor bi' türlü bu kadın! Bakalım bu sosyal medya operasyonundan sonra karşı taraflardan nasıl bi' misilleme gelicek, hep beraber bekleyip görücez artık. Siz de bu arada bildirimleri açık tutun, magazin bu, bi' dakikası bi' dakikasını tutmuyor valla, çayı ocağa koyun izlemeye devam edin!