Sürekli genç görünmek ister misiniz? Bakımlı görüntü ortaya koymak için krem gibi bakım ürünlerinden sıkılmadınız mı? Artık kadın ya da erkek fark etmeden herkes bu uygulamaya başvuruyor… Botoks, her insanın estetik problemleri arasında olan kırışıklık, kaz ayakları gibi problemlere karşı tam bir çözüm. Botoks ütüleme ve gerdirme içeren işlemleri ile kırışıklıklar tamamen kalkar ve her zaman genç görünürsünüz. Sizler için botoks Mersin uygulayıcısı olan Karakucak Poliklinik ile görüşme yaptık ve botoks ile ilgili sorular yönelterek detaylı bilgiler almaya başardık. Botoks ile ilgili bilinmesi gereken, merak edilen her şey haberin devamında. İşte detaylar burada…

Her zaman her yerde güzel ve alımlı görünmek isteyen bütün kadınlar, cilt bakım ürünlerine, kremlere sürekli olarak başvuruyor ve hayatları boyunca da bunları kullanıyor. Yaşlılığa ilerlerken kırışıklık, kaz ayağı gibi problemler bu krem veya bakım ürünleri kullanılarak geçmiyor ve kadınların korkusu haline geliyor. Günümüzde, çevresel faktör etkisi ile de cildimiz olumsuzluklara maruz kalıyor ve kadınlar da bu olumsuzlukları geçirmek, önlemek için belki de tüm bakım ürünlerine servet harcıyorlar. Hiçbir işe yaramayan gerginleştirici kremler kısa sürede etkisini bıraktığı için kadınların çoğu artık daha kalıcı çözümlere ulaşmak istiyorlar. Botoks da hem ütüleme hem de gerdirme gibi işlemlerle kalıcı etkiler yaratılıyor ve güngeçtikçe kırışıklık problemleri yok ediyor. Yüz gerdirme uygulamaları, özellikle de günümüzde çok tercih edilen uygulamalardan birisi haline gelmiştir.

Botoks Nasıl Uygulanır?

Botoks Mersin uygulayıcısı olan Karakucak Poliklinikten tüm ince detayları öğrendik ve botoksun küçük insülin iğnesi gibi görünümünde iğnelerle yapıldığını gördük. İğne denildiğinde korku oluşuyor ancak küçük iğnelerdir ve herhangi bir acı ağrı oluşturmaz. Direkt etkisini gösterir ve 3-6 aylık süreçte ortadan kalkar. Operasyon öncelikle detaylı bir muayene yapılır ve size tüm detaylar aktarılır, ardından işlemlere geçilir. Karakucak polikinliği sizin için uygun bir yerdir.

Botoks Etkisini Nasıl Gösterir?

 Kırışıklık açma problemleri ve gerginleştirme problemleri ile çok iyi savaşan botoks, genç kalmak isteyenlere yardımcı olmaktadır. Bu uygulamanın temelinde de kaslarda bulunan sinir uçlarının görevlerinin askıya alınması vardır. Kullanılan toksin ilaç sinir uçlarına etki ederek kısmi felç ortaya çıkarır ama bu etkiler kısa sürelidir. Yaklaşık 6 ay kadar sonra sinir uçları yeniden aktiflik gösterecektir.

Hangi Bölgelere ve Kimlere Uygulanabilir?

Botoks, kadınlar kadar erkekler tarafından da tercih edilmektedir. Botoks Mersin ilinde erkeklerde bu uygulamaya yoğun ilgi, alaka göstermektedir ve böylece de cinsiyet ayırt etmeden her bir birey bu uygulamaya başvurulabiliyor. Yaş olarak kriter var mı derseniz de evet var. 18 yaş doldurmuş olma zorunluluğu vardır. Ayrıca bulaşıcı hastalığı olanlara da uygulanması doğru görülmemektedir. Sarkmış olan bölgelere kırışıklık tedavilerinde de yeniden form kazandıran botoks, vücutta da her bölgeye uygulanmaktadır. Ama en sık tercih edilen botokslardan bahsedecek olursak;

  • Alın bölgesi
  • Dudaklar ve çevresi
  • Kaş çevresi
  • Göz altı bölgesi ve kaz ayakları
  • Burun ucu
  • Dekolte bölgesi
  • Burun kenarı

Ek olarak söyleyecek olursak; hamile olanlara ve emzirme döneminde olanlara, bulaşıcı hastalıkları olanlara, alerjik fonksiyon geçirme ihtimali olanlara, kanser hastalığı olanlara botoks uygulaması uygulanmamaktadır.

Botoks uygulamasına başvurmayı düşünüyorsanız eğer https://www.karakucakklinik.com web sitesini ziyaret ederek konu ile alakalı detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İletişime geçerek botoks Mersin’de uygulayıcısı olan Karakucak Polikliniğinin uzmanlarının randevu alabilirsiniz.