Canlı Yayın Savaş Alanına Döndü! Nihat Doğan İle Tuğba Ekinci'nin Mesajları İfşalandı!

Flash TV ekranlarında geçtiğimiz gün canlı yayına konuk olan Nihat Doğan ile Tuğba Ekinci kavgaya tutuşmuşlardı. Yaşanan tartışma sonucunda ise Tuğba Ekinci stüdyoyu terk ederek yerine Nurseli İdiz stüdyoya yorumcu olarak çağrıldı. Kavganın üzerinden Nihat Doğan ile Tuğba Ekinci'nin WhatsApp platformu üzerinden yaptığı konuşmalar ortaya çıktı.

Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber isimli programda yer alan Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ın gündemde yer aldığı görülüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan Türk-Kürt polemiği sonrasında yaşanan tartışmalar ise giderek büyüdü. Tuğba Ekinci canlı yayın esnasında Nihat Doğan ile ettiği kavga sonrasında yayını terk etti. Sinirlenen sunucu Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'ya bir hayli sinirlenmişti. Programı terkeden sunucu Tuğba Ekinci bir daha gelmeyeceğini de belirtti.

Yaşanan tartışma sonucunda ise Seyhan Soylu WhatsApp grubunda devam eden tartışma sonucunda Tuğba Ekinci'yi gruptan çıkartarak tavrını gösterdi. Sizler bu olay hakkında neler düşündüğünüzü 5nhaber.com ile paylaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.5nhaber.com/foto/8224475/tugba-ekinci-canli-yayinda-nihat-doganla-kavga-etti-studyoyu-terketti-iste-o-anlar?5