Türkiye’de konsept parti kavramıyla eğlence anlayışını değiştiren Duqqan Sahne bu kez herkesi şaşırtacak bir partiye daha imza attı.

Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo, Star Wars, White Night ve Bubble Party gibi konsept partilere imza atarak taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Duqqan Sahne misafirleri için uçak konsepti hazırladı. Sahnede kurulan uçak platformu ve Duqqan Sahne personelinin de bir uçuş ekibi konsepti ile misafirlerini karşıladığı gecede unutulmaz dakikalar yaşandı.

Geceye katılan misafirlerin ikramları host ve hostes kıyafeti giymiş Duqqan Sahne çalışanları tarafından yapılırken çalan müzikler eşliğinde unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Pazar akşamı Duqqan Sahne’de sahne alan Lara misafirlerine unutulmayacak dakikalar yaşatırken söylediği bir çok şarkıya da konukları eşlik ederek geceye ayrı bir renk kattılar.

Programlar sonrasında kısa bir açıklama yapan Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Bazı talihsiz olaylardan dolayı kısa bir süre aranızda olamadım. Ama bu süreçte arkadaşlarımız yokluğumu asla aratmadılar. Evet çevremizdeki dostlarımız “Reis tekrar aramıza geri geldi” diyorlar. Evet geri döndük ve döner dönmez de arkadaşlarımızla yine Türkiye’de bir ilke imza atarak uçak partisi yaptık. Sahnemizi bir uçak konseptine çevirdik. Ve artık çok büyük isimlerin sahnemizde konserleri başlayacak. Tüm bunların yanında eğlence sektörünün de biraz dışına çıkarak çok büyük bir seyahat acentası, inşaat sektörü ve otomotiv sektörüne de giriyoruz.” dedi.