Forum Magnesia AVM
Özdilek Manisa Turgutlu AVM
Novada Akhisar
Forum Magnesia AVM, Manisa'nın en büyük alışveriş merkezidir. İzmir Yolu üzerinde yer almaktadır. 2009 yılında açılmıştır. 100'den fazla mağaza, 10 sinema salonu, 2 bowling salonu, 1 lunapark ve 1 hipermarkete sahiptir.

Özdilek Manisa Turgutlu AVM, Manisa'nın ikinci büyük alışveriş merkezidir. Turgutlu ilçesinde yer almaktadır. 2010 yılında açılmıştır. 70'den fazla mağazaya sahiptir.

Manisa İlinin Plaka Kodu Ne? Manisa İlinin Plaka Kodu Ne?

Novada Akhisar, Manisa'nın üçüncü büyük alışveriş merkezidir. Akhisar ilçesinde yer almaktadır. 2021 yılında açılmıştır. 50'den fazla mağazaya sahiptir.

Bu alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri şu şekildedir:

Forum Magnesia AVM: Her gün 10:00-22:00
Özdilek Manisa Turgutlu AVM: Her gün 10:00-22:00
Novada Akhisar: Her gün 10:00-22:00
Bu alışveriş merkezlerinde giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyası, oyuncak, kitap, hediyelik eşya gibi çeşitli ürünler satılmaktadır. Ayrıca sinema, bowling, lunapark gibi eğlence olanakları da bulunmaktadır.

Forum Magnesia AVM, Manisa'nın en işlek alışveriş merkezidir. İzmir Yolu üzerinde yer almaktadır ve şehrin merkezine yakındır. Forum Magnesia AVM'de giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyası, oyuncak, kitap, hediyelik eşya gibi çeşitli ürünler satan 100'den fazla mağaza bulunmaktadır. Ayrıca Forum Magnesia AVM'de 10 sinema salonu, 2 bowling salonu, 1 lunapark ve 1 hipermarket bulunmaktadır.

Özdilek Manisa Turgutlu AVM, Manisa'nın ikinci büyük alışveriş merkezidir. Turgutlu ilçesinde yer almaktadır. Özdilek Manisa Turgutlu AVM'de giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyası, oyuncak, kitap, hediyelik eşya gibi çeşitli ürünler satan 70'den fazla mağaza bulunmaktadır.

Novada Akhisar, Manisa'nın üçüncü büyük alışveriş merkezidir. Akhisar ilçesinde yer almaktadır. Novada Akhisar'da giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyası, oyuncak, kitap, hediyelik eşya gibi çeşitli ürünler satan 50'den fazla mağaza bulunmaktadır.