Adana 5 Ocak Stadında Demirspor taraftarlarının 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesi, maçın sonucu etkiledi.

Daha maçın 1 dakikasında galibiyete yükselen mavi lacivertli ekip, rakibi karşısında hakemin başlama düdüğüyle birlikte baskı kurmuş oldu.
Bende buradan ders çıkararak, Mersin İdman Yurduna gönül vermiş herkese sesleniyorum. Adana Demirspor maçını izleyen herkes bana hak verecektir diye düşünüyorum. Çünkü taraftarın baskısını hepimiz gördük bu baskının şokunu üzerinde atamayan Mersin idman yurdulu sporcular, başlama düdüğünden 30 saniye sonra çok ama çok erken gol yedi ve maça 1 - 0 mağlup başladı.
Mersin ekibinin, yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışması yarım saati buldu.. 30 dakikada Lawal, sahneye cıktı..Attığı golle skoru 1-1 eşitledi.
Bundan sonraki dakikalarda Adana Demisporlu taraftarların muhteşem baskısı, macın skorunu değiştiremedi.Futbolda bir söz vardır.Sahanda yenemiyorsan,yenilmeyeceksin..İşte bu söz burada kendisini bir kez daha gösterdi.Maçın berabere bitmesine sebep oldu
Bende burada Mersin İdman Yurdu taraftarlarına seslenmek istiyorum.
Düşme hattında bulunan Adana Demirspor un taraftarları stadı hınca hınc doldurması inşallah Mersinli taraftara büyük ders olur..MİY taraftarlarına da örnek olur. Zira, Mersin İdman Yurdu’nun Adana 5 Ocak Stadındaki muhteşem atmosferde Demirspor taraftarlarının baskısından dolayı Mersin’in galibiyeti kaçırdığını söylemek gerekir.