Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, MESKİ, bugün yaptığı duyuru ile Mersin'in Yenişehir bölgesinde yaşanacak olan su kesintisi hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Duyuruda, kesintinin SMS yoluyla vatandaşlara iletilmesine de vurgu yapıldı. İşte, yaşanacak su kesintisi ve etkilenecek mahalle ve sokak isimleri:

Image-1

Cumhuriyet Mahallesi, GMK Bulvarı üzerinde oluşan ana boru arızası nedeniyle; Yenişehir İlçesi'nde bulunan Cumhuriyet, Bahçelievler, Güvenevler, Aydınlıkevler, Barbaros, Dumlupınar, Eğriçam, Akkent ve Çiftlikköy Mahallelerinde 1 Şubat 2024 tarihine kadar, saat 15.00'e kadar zorunlu su kesintisi yapılacaktır.

Yapılan açıklamada, oluşan ana boru arızasının giderilmesi amacıyla alınan bu önlem, belirtilen tarih ve saatlere kadar su kesintisi yaşanmasına sebep olacaktır. Vatandaşların su kesintisi süresince gerekli önlemleri almaları, su kullanımını planlı bir şekilde düzenlemeleri önerilmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaşanacak kesintiyle ilgili güncel bilgileri ve gelişmeleri düzenli olarak duyurarak vatandaşların bilgilendirilmesine özen göstermektedir. Su kesintisi süresince ortaya çıkabilecek olası sorunları en aza indirmek adına, vatandaşların duyurulan tarih ve saatlere dikkat etmeleri önem taşımaktadır.

Editör: Ismail Usta