PayFix ne işe yarar

Kullanıcılar PayFix ne işe yarar merak etmektedir. PayFix yei nesil ödeme sistemidir. Platform Türkiye merkezli olarak hizmete sunulmuştur. Bu sebeple yerli ve profesyonel olan elektronik ödeme sistemidir. Sisteme ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz. Bu işlem sonrasında kendi hesabınız üzerinden paranızı kolayca yönetebilirsiniz. PayFix en kaliteli SSL güvenlik uygulamasına sahiptir. Geniş kadroları sayesinde müşterilerine kesintisiz olarak hizmetler sunmaktadır. Platform kurumsal bir yapıya sahiptir. Bu kapsamda ise kurumsal web sitesinden tüm hizmetlerini sunmaktadır.

PayFix Güvenilir Mi?

Evet PayFix ne işe yarar ile birlikte site son derece güvenilirdir. Çünkü PayFix yasal kapsamda gerekli olan tüm prosüdürleri eksiksiz olarak uygulamaktadır. Sistem PayFix ne işe yarar gerekli vergi levhasına sahiptir. En kaliteli alt yapısı ile tüm müşterilerinden takdir mesajları almaktadır. Bu bağlamda PayFix sıradan elektronik ödeme sistemlerini geride bırakmıştır. PayFix bugün 81 ilimiz üzerinden de yoğun olarak tercih edilmektedir. Sistem günden güne büyümeye devam etmektedir.

PayFix Hizmet Katalogları Nelerdir?

PayFix kendini sürekli olarak güncellemektedir. Bu bağlamda PayFix özellikleri nelerdir? sistem geniş hizmet kataloglarına sahiptir. Sistem yurt içi para aktarma ve yurtdışı 7/24 para transferi, para yatırımı ve para çekimi, tüm faturaların online olarak ödenmesi, trafik sicil sorgulaması ve daha birçok farklı hizmet kataloglarına sahiptir.

PayFix Sitesinde Hafta Sonu İşlem Yapılır Mı?

PayFix işlemlerinizde sadece aracı olan bir tür elektronik cüzdandır. Bu bağlamda PayFix nedir sistem üzerinden hafta içi işlemlerinizi gerçekleştirilmektedir. Bunun nedeni ise işlem yapmak istediğiniz resmi kurumların sadece hafta içi 5 gün boyunca aktif olabilmesidir. Yani hafta sonlarında işlemlerinizi sistem üzerinden gerçekleştirilemez. Takip eden ilk iş gününden itibaren işlemleriniz yapılır.

PayFix Elektronik Cüzdan Avantajları

PayFix elektronik cüzdanın eşsiz avantajları söz konusudur. Bu uygulama daha düşük oranda komisyonlar almaktadır. Bu sayede daima müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. PayFix elektronik ödeme sistemi hafta içi 5 gün boyunca aktiftir. Bu kapsamda zamandan tasarruf sağlar. Sistem kurumsal sitesinden 7/24 aktif olan müşteri destek hizmetleri sunar. Bu sayede müşteriler tüm işlemlerinin çözümlerinde buradan da PayFix yetkililerinden destek alabilmektedir. Özetle PayFix dijital dünyada işlemlerinizi yapmada sizlere büyük kolaylıklar sunmaktadır.

www.payfix.com.tr Yeni nesil dijital cüzdanınız!

Editör: özge Özkan