İşte Mehmet Muş'un konuyla alakalı attığı twitler;

1100 akademisyen bildiri yayınlayarak terör örgütü PKK’yı aklamaya çalışmış ve devletimizi suçlamıştır.


İftiralarla dolu olan bu metin, açık bir ihanet bildirisidir. Bu ihanet bildirisini yazanları ve onaylayanları esefle kınıyoruz.

PKK’nın öldürdüğü çocukları, şehit ettiği güvenlik güçlerimizi görmezden gelip devleti suçlamak ve katliamcı gibi göstermek teröre hizmettir.

Kendini “bilim insanı” olarak tanıtan bazı akademisyenlerin PKK terörünü meşrulaştırmaya çalışması bilim ve insanlık adına utançtır.

Bırakın bir bilim insanını; akıl, insaf ve vicdan sahibi hiç kimse terörü meşrulaştırmaya çalışmaz, teröristlere destek bildirisi yayınlamaz.

PKK zulmü yüzünden göç eden genç, yaşlı, kadın, çocuk onbinlerce vatandaşımıza karşı kör, sağır, dilsiz olan bu sözde aydınlar vatandaşa şefkat elini uzatan devletimizi suçlamaya kalkmışlardır.

Esasen bu sözde aydınların rahatsızlık duyduğu şey de sürekli suçladıkları devletin o bölgede vatandaşa şefkat elini uzatmasıdır.

Bildiri yayınlayan bu sözde aydınlar devletin vatandaşa uzattığı bu şefkat elinden rahatsızlar.

Teröre destek anlamına gelecek eylemlerde bulunan bazı çevreler; şehitlerimizin ve onların yetim kalan çocuklarının vebali altındadır.

Unutulmasın ki akademik camia sadece bu 1100 sözde akademisyenden ibaret değildir. Sağduyulu akademisyenler bu bildiriye sessiz kalmamalıdır."

Haber:Ahmet Balcı