Gingivitis, periodontitis ve antibiyotik profilaksisi olmayan prosedürler bakterilerin ağızdan kan dolaşımına düşmesine izin verir. Kalbe ulaştıklarında hasarlı kapakçıkları kolonize edebilir ve hastalığa neden olabilirler. Bunlar arasında en sık bakteriyel endokardittir. Endokardit riskine ek olarak, ağızdaki iltihaplanma, kardiyovasküler olaylarla ilişkili C-reaktif protein düzeylerini artırabilir. Bursa diş klinikleri arasında bir adım öne çıkan MFS Dent, her türlü ağız ve diş bakım hizmetinde daima yanınızda olur.

Diş Beyazlatma Hizmeti

Diş beyazlatma fiyatları 2022 bütçe dostudur. Bütçenize uygun şekilde diş beyazlatma hizmeti almanız söz konusu. Diş beyazlatma, farklı şekillerde yapıldığı için tüm beyazlatma türlerinde aynı anda etki göstermez. Lazer diş beyazlatma, 40 dakika ile 1 saat arasında süren ve aralarında bir hafta ara ile 3 defaya kadar yapılması gereken bir seanstan gerçekleştirilir. Günümüzde profesyonel takiple veya reçetesiz olarak beyazlatma yapılabilen, hayal edilen beyaz dişlere kavuşmanın birkaç yolu vardır. Ayrıca, diş beyazlatma işlemi olmamasına rağmen hastaya daha beyaz dişler sunabilen kaplamalara ve diş kontakt lenslerine de güvenebiliriz. MFS Dent; diş beyazlatma alanında en iyi hizmeti sunuyor.

 Uyutmayan Diş Ağrısını Geçirme Yolları Nelerdir?

Diş sağlığı söz konusu olduğunda diş ağrısı çoğu insanın muzdarip olduğu bir konu. Bundan dolayı uyutmayan diş ağrısı gibi sorgulamalar sıklıkla yapılır. Peki, uyutmayan diş ağrısı nasıl geçer?

Diş ağrısı, bir şeylerin yanlış olduğunun ve araştırılması gerektiğinin bir göstergesi olduğu için normal olarak tedavi edilemez. Rahatsızlığın farklı yoğunlukları olabilir. Zonklama, hafif ve sürekli, yoğun, ara sıra vb. diş veya diş eti problemleriyle ilgili nedenlerden de kaynaklanabilir. Bu sorunu ortadan kaldırmanın tek yolu bir diş hekimine görünmektedir. Bunun için MFS Dent her daim yanınızda!