Glikolik asit içeriği sayesinde cilt lekelerine karşı maksimum bakım sağlayan cilt bakım tonikleri sizi bekliyor! Cilt yüzeyinizdeki estetik görüntüye engel olan ve gün geçtikçe kararan lekeleri engellemeniz mümkündür. Cilt lekesi için tonik kullanımı, kısa sürede en başarılı sonuçlara ulaşabilmenizi sağlayabilir. Düzenli kullanım, doğru ürün tercihi ve sabır bu açıdan önemlidir. Kısa vadede büyük sonuçlar almayı beklemeden, devamlı kullanımı sürdürürseniz Jeuvenile ürünleri sizin için pek çok avantaj sunacaktır.

Lekeli Ciltler İçin Tonik Kullanmak Nasıl Sonuç Verir?

Leke oluşumu gözlemlenen ciltler, zaman kaybetmeden bakım gerçekleştirilmesi gereken ciltlerdir. Çünkü açık renge sahip lekelerin bir süre sonra koyu renk alması ve kalıcılaşabilmesi mümkün sayılır. Sivilce lekeleri, akne lekeleri, siyah nokta delikleri, yara izleri ve yanık izleri için Jeuvenile’in kaliteli ürünlerine başvurabilirsiniz.

Lekeye yol açan pigment bozuklukları üzerinde gerekli reaksiyonları meydana getirebilecek glikolik asit, aşamalı olarak lekelerden kurtulmanızı sağlar. Yani kahverengi tonlarında olan bir lekenin, tek dozluk tonik kullanımı ile tamamen ortadan kalkması mümkün olmaz. Leke karşıtı tonik kullanırken gerçekçi olunması ve doğru kullanım gerçekleştirilmesi bu sebeple büyük ölçüde önem taşır. Kullanım rutinini aksatmayan kimseler üzerinde gözlemlenebilecek faydalar şunlardır:

  • Koyu renge sahip cilt lekeleri, zaman geçtikçe açık renk almaya başlar. Lekelerin tonundaki açılma gözle görülebilecek düzeyde olur.
  • Leke rengi açılırken cildin nem dengesi korunur.
  • Aşırı yağlanmanın önüne geçilerek yeni sivilce ve aknelerin oluşması engellenir.
  • Gözenekleri tıkamış olan sabun kalıntıları, makyaj kimyasalları, ölü deri hücreleri, ter tabakası ve yağ giderilir. Epidermis tabakasının temiz oksijen ile temas edebilmesi kolaylaştırılır.
  • Cilt bakımı sürdürülürken, koyu renkli lekelerde ton açılması devam eder. Sürecin en sonunda, lekeler tamamen ortadan kalkar. Cilt yüzeyi tamamen parlak ve pürüzsüz bir hal alır.

Leke Karşıtı Cilt Bakım Toniği İçerisinde Neler Vardır?

Lekeli ciltler için tonik çeşitleri tarafından yeterli bakım sağlanabilir. Bu durum, ürünlerimizdeki aktif maddelerin işlevselliğinden kaynaklanır. Leke oluşumuna engel olurken mevcut lekeleri de yavaş yavaş fakat etkili bir şekilde ortadan kaldırabilen toniklerin içeriği şöyledir:

  • Allantoin: Cilt hücrelerini besleyerek yaşlanma belirtilerine engel olur. Cilt kırışıklarının büyük ölçüde azalmasını sağlar.
  • Glikolik asit: Ciltte pullanma, deri döküntüsü, tahriş reaksiyonları ve aşırı yağlanmayı engeller. İlerleyen süreçte leke oluşumuna yol açabilecek sivilceleri kurutur, siyah noktaların büyümesini de büyük ölçüde engelleyebilir. Dermis tabakasında bulunan kolajen proteinlerine destek olarak cildin sıkılığını korur.
  • Panthenol: Kahverengi leke, kırmızı leke, yara izi ve yanık izi sebebiyle pigmentasyonu bozulmuş cilt hücrelerini yeniler. Lekeli cilt tonikleri, panthenol maddesi aracılığıyla cilt pigmentlerine canlılık kazandırır.
  • Gliserin: En kaliteli cilt bakım ürünlerinin neredeyse tamamında bulunan gliserin, ciltteki nem dengesini koruyarak cilt çatlaklarını önler. Pigmentler arasındaki renk farklılıklarını gidermekle beraber epidermis dokusunu besleyebilir.

Lekeli Cilt Tonikleri İçin Jeuvenile Ürünlerini Tercih Etmek Neden Önemlidir?

Jeuvenile’in kaliteli cilt bakım tonikleri, birbirinden farklı problemler açısından eş düzeyli bakım sağlar. Örneğin cilt lekelerinizi gidermek için satın aldığınız bir ürün, aynı zamanda siz farkında bile olmadan cildinizin nen dengesizliğini ortadan kaldırabilir. Estetik görüntüye büyük ölçüde zarar veren pigment bozukluklarını, en iyi lekeli ciltler için tonik seçeneklerimiz aracılığıyla gidermeniz çok basittir. Kullanımı pratik olan toniklerimiz, nemli yüze uygulanır ve durulanır. Günde 2 defa kullanım yaparak cilt lekesi sorunundan kurtulabilmeniz mümkündür.

Detaylı bilgi için https://www.jeuvenile.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.